2777
2789

سوال نامفهوم 

یعنی چی تمکین شده 

دادگاه الزام به تمکین داده برات؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره آقا از دادگاه شکایت کرده حکم تمکین دیروز ابلاغیه اش اومد واسم

اگه دادگاه حکم داده که باید برگردی زندگی کنی ولی اگه نخوای برگردی بهش اجازه ازدواج مجدد میدن و به تو هم نفقه تعلق نمیگیره عاقلانه اینه برگردی وگرنه میره زن میگیره قانونی عقد میکنه حالا تو باید بدویی دنبالش تا بیاد طلاق بده 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نمیشه که

شما الان محکوم ب تمکین شدع این خب

اگ نری خونت و دادگاه شاهد همچین چیزی باشه نفقه بهت تعلق نمیگیره در نتیجه شوهرت میتونه درخواست ازدواج مجدد بکنه

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
به نظرتون اگه شاهد داشته باشم که اونجا امنیت جاتی نداشته میتونم برنگردم؟

شاهد قبول نیست 

اگه قبلا سابقه شکایت بخاطر کتک  و پزشکی قانونی داشته باشی میشه 

اگه دادگاه حکم داده که باید برگردی زندگی کنی ولی اگه نخوای برگردی بهش اجازه ازدواج مجدد میدن و به تو ...

بره بگیره مهم نیست برام ، بهم گفتم اگه بتونی ثابت کنی یا شاهد داشته باشی که امنیت جانی نداشتی میتونی نفقه هم بگیری تمکین هم نشی ، درسته؟ امروز میخواستم از وکیلم بپرسم نمیدونم چرا جواب نمیده استرس گرفتم

به نظرتون اگه شاهد داشته باشم که اونجا امنیت جاتی نداشته میتونم برنگردم؟

باید برگه پزشکی قانونی هم داشته باشی...

و اینکه استشهادیه جمع بکنی ینی اینکه چن نفر ک دو نفرش باید آقا باشه شاهد باشن ک شما امنیت جانی نداری ت خونه

باید برگه پزشکی قانونی هم داشته باشی... و اینکه استشهادیه جمع بکنی ینی اینکه چن نفر ک دو نفرش باید ...

ک همسایه ها شاهد بودم روز عید دختر ۱۲ سالمه و خودمو کتک زد ، دیگه همه دیدن 

بره بگیره مهم نیست برام ، بهم گفتم اگه بتونی ثابت کنی یا شاهد داشته باشی که امنیت جانی نداشتی میتونی ...

اگ برع بگیره نمیتونی عا اخر عمر ازش جدا بشی همینطور بلاتکلیف میمونی

یه راه حل بهت میدم

بر اساس قانون جیهیزیه گرفتن بر عهده مرده

ینی شما ک جهیزیه داری ت خونه همین الان جهازاتو برداری بری قانون چیزی نمیگه چون اونا مال خودته و در اثر لوازم گرفتن بر عهده مرده،شما برگرد خونه لوازم هاتو جمع کن ببر اگرم چیزی گفتن بگو بابام اینارو گرفته بود ب خاطر اینکه شوهرم منو زد بابامم لج افتاد وسایلایی ک خریده بود برامو برداشت در این صورت برای تمکین کردن وسایل خونه نیازه...باید بگی شوهرم لوازم بخره منم برگردم خونه...البته اگ مطمئنی نمیخره باید بگیاا

اینجوری ک گفتی انگار قصد زندگی نداری

اگر دادگاه تشکیل شد و رفتی ب هیچچچچ عنوان جلو قاضی نگو نمبخوای با شوهرت زندگی کنی چون درجا محکوم میشی...پس بگو عاشق شوهرتی و عاشق خونه زندگیتی دوس داری برگردی خونت ولی این اقا نمیزارع و سو معاشرت داره کتک میزنه و امنیت جانی نداری بابت همین حرفا هم باید مدرک داشته باشی یکم پیش هم گفتم شاهد و برگه پزشکی قانونی...چون قاضی بر اساس مدرک رای میده