2777
2789
برای منم امروز پیامش اومد به نظرم از ایناس که میگن برای استخدام باید یه دوره بگذرونی و بعد آزمون بدی ...

رایگان بازد باشه ها

از کجا میدونید

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چيزي دستگیرتون نشد؟ 

چیزی ک فهمیدم مث کلاهبرداریه 

و اکثر بچه های دولتی نمیتونن ثبت نام کنن چون عینا تو فورم ثبت نام گفته حق ثبت قرار داد در حین تحصیل ندارید 

اینم که داره میگه میای دوره میبینی چند تومن پول میدی شاید قبول بشی

کاربر آقا هستم 

به منم اومده بود 

ترسیدم ثبت نام نکردم.ادم بخواد پشتیبان بشه حضوری این همه موسسه هست .این معلوم نیست چی به چیه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
الان کد چند بودین شما تو لایو شرکت کردین؟ 

من کد یک ۱ با این ک اصن رزومه نذاشته بودم

حدسم با توجه به جملات اخر لایوش که گفت هرکی سریع تر بره پرداخت کنه شانس استخدام شدنش بیشتره اینه که دارن پول ملتو جم میکنن میریزن تو جیب خودشون، بنظرم برا همه کد یک ۱ رفته و همه میتونن برن پرداخت کنن.

بیچاره اونا ک دلخوش شدن و هزینه میکنن حتی شاید بسختی 😓😓

الان کد چند بودین شما تو لایو شرکت کردین؟ 

ن دانشجو ام رزومه هم نداشتم ولی کد یک شدم ولی پولو ک گفت حدس میزنم واقعا الکیه ...واسه ۵۰ هزار تا دانش اموز چند تا مشاور میخوان مگه تهش میگن ت ازمون قبول نشدین یا سقف قبولی پره ..بعد ازمون مجازی ک توش میشه تقلب کرد معتبر نیست ک