2777
2789

کارما پس ندادن ک هیچ

بلکه روز به روز هم وضعشون بهتر میشه😐قربون حکمت خدا برم

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
کارما پس ندادن ک هیچ بلکه روز به روز هم وضعشون بهتر میشه😐قربون حکمت خدا برم

واقعا؟از داخل زندگیشون خبر داری؟مطمئنی؟خیلیا به ظاهر عالین ولی از درون داغونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ار یکی از دوستام دیدم که دختر بعد از ۸ سال رفت ول کرد و شبی که قرار بود بیاد خواستگاریش پسر تلفنش خاموش میکنه و بعد از یک هفته رفت با یه دختر ب طاهر پولدار ازدواج کرد .بعد از ازدواج فهمید دختر نه تنها پولدار نیست بلکه مجبور تو خونه مادر پدرش پرستاری بکنه .تو دوسال زندگی ۶ ماه زیر سقف نبودن و پسر یکی از ببخشید ب ی ض ه هاش تومور میگیره و باید تخلیه بشه .بعد از سال بدوستم زنگ میزنه نفرینت رو از سرم بردار میدونم دلتو شکستم اینطور شدم

همه چی خوب میشه تلاش کن 
من ار یکی از دوستام دیدم که دختر بعد از ۸ سال رفت ول کرد و شبی که قرار بود بیاد خواستگاریش پسر تلفنش ...

آدم به بد کسی راضی نیست ولی یسریا بدجور دل آدمو میشکنن 

ولی واسه خودم بهر کی خوبی کردم بدی پس داد .الانم میبینم اونا همه زندگی شون بهتر شده  و خودم از فکر و استرس فشارهای روحی شون  هزار تا درد مرض گرفتم 

همه چی خوب میشه تلاش کن 
آدم به بد کسی راضی نیست ولی یسریا بدجور دل آدمو میشکنن 

واقعا. دوستم که دیگه ازدواج نگرد پسر ام همینطور زندگی میکنه .نمی دونم تاوان بدی هایی ک ما شد کی پس میدن

همه چی خوب میشه تلاش کن 
ولی واسه خودم بهر کی خوبی کردم بدی پس داد .الانم میبینم اونا همه زندگی شون بهتر شده  و خودم از ...

عزیزم شاید شما از داخل زندگی اونا خبر نداری صبور باش درست میشه من مطمئنم هرکی بدی کنه تقاص میده

عزیزم شاید شما از داخل زندگی اونا خبر نداری صبور باش درست میشه من مطمئنم هرکی بدی کنه تقاص میده

دیه برا من فایده ای نداره .خودمم ک ب فنا رفتم و یکسال از زجر همه اون زخم یا روانپزشک یا مشاوره

همه چی خوب میشه تلاش کن 
دیه برا من فایده ای نداره .خودمم ک ب فنا رفتم و یکسال از زجر همه اون زخم یا روانپزشک یا مشاوره

خودت سعی کن زندگیتو بسازی میدونم چی میگی ولی جز خودت کسی دلسوزت نیست 

خودت سعی کن زندگیتو بسازی میدونم چی میگی ولی جز خودت کسی دلسوزت نیست

بخدا رمقی نمونده برای کسی که هیچ برلی خودم بسوزه .خدا ما رو نه انسان بلکه یه خر آفرید یه خر مهربون 

همه چی خوب میشه تلاش کن 
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز