2777
2789
عنوان

حساسیت ب طلا !

5311 بازدید | 44 پست

سلام دوستان من انگشتر ازدواجم بعد از ۵و۶ ماه ‌ک انداختم دستم شروع ب حساسیت کردم . مگه میشه ادم ب طلا حساسیت داشته باشع؟ گوشواره و گردنبند دارم ولی حساسیت نداشتم اما حلقه ی ازدواجم بعد از ۵و ۶ ماه دور انگشتم  حلقه قرمز شدید زد و خارش .. مجبور شدم انگشترو درارم . کسی اینطور شده؟؟؟؟؟ یعنی دلیلش چیه ؟  الان عکسشو میزارم تازه الان خوب شده.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید طلا نباشه، از طلافروش معتبر بپرسین 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
نمیخوام تودلت خالی کنم ولی نکنه خدای نکرده انگشتر بدل بهتون فروختن و روکشش طلا بود حالا روکشش رفته ح ...

ست گرفتیم برا ازدواج . نمیدونم بخدا یعنی ممکنه؟ البته روکش رز گلد داره و زرد نیست