2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگ دیوار ک جزو معیارهای انتخاب خونه محسوب نمیشه مبارکتون باشه میتونید هر شکلی که دوست دارید زیباش ...

قربونت گلم اره این درسته ولی میتونست به صاحب خونه بگه نهایت یه مقدار هزینه میدادیم درست میکرد

مستاجر هستی ؟  یک سطل رنگ آکرلیک و یک غلطک بگیرید خودتون رنگ کنید  همین قدر بوده بودج ...

بله مستاجرم 

اینم ایده خوبیه

خونه هیچ نقصی نداره درواقع کلید نخورده بوده دوماه مستاجر نشسته بلند شده ما اومدیم اما تو اون دوماه هم شیرالات دستشویی کثیف شده هم رنگ راهرو بلند شده وگرنه خونه خیلی خوبه🥲🥲میگم کاش حداقل پیش صاحب خونه ذکز میکرد که یه خودش قبل اینکه ما جهیزیه و اینا بیاریم یه فکری میکردیم

قربونت گلم اره این درسته ولی میتونست به صاحب خونه بگه نهایت یه مقدار هزینه میدادیم درست میکرد

درسته ولی خب

الان صاحب خونه خودشه و می‌تونه با سلیقه خودش درستش کنه

آهان مستاجرید ببخشید فکر کردم خریدید

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
درسته ولی خب الان صاحب خونه خودشه و می‌تونه با سلیقه خودش درستش کنه آهان مستاجرید ببخشید فکر کر ...

اره مستاجریم تا خونمون حاضر بشه

بهشم میگم بیارنگ کنیم میگه ما یه سال اینجاییم نهایت چرا الکی واسه مردم خرج کنیم وقتی مهمونم نداریم🙁خودمون که زندگی میکنیم مامان بابامون و ابجیش ایناعم رفت و امد میکنن دیگه تازه اقوام منم احتمال داره بیان خونمون🥲

بله مستاجرم  اینم ایده خوبیه  خونه هیچ نقصی نداره درواقع کلید نخورده بوده دوماه مستاجر ن ...

یذره  پایین دیواره هیچکس ب اونجا دقت نمیکنه نیازی به رنگ ندارم وقتی مستاجر هستین 

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
کاغذ دیواری که هزینه بردار میشه مستاجریم احتمال مجبورشم بگم بیان رنگ بزن

اهان من فکر کردم خونه خریدین

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز