پسر من دورورزه هم سرفه میکنه هم تب صورتشم جوشای ریزه بنظرتون از سرماخوردگیه یاچی
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏
شربت چرک اموکسی سیلین دیروز دادم شب دیدم حساسیت کرده ندادم امروز سفالکسین گرفتم یه وعده دادم
الان زیر لب پایینشم اینجوره
از این شربتا میخورد هردفعه اینجور نمیشد چرا این دفعه اینجور شده
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا دختر منم قبلا میخورد اینجوری نشد این دوره دومدل عوض کردم نمیدونم ب کدومش حساسیت داشت
خوب شد؟
چقد طول کشید جوشای صورتش از کجا بفهمم ک اینم حساسیت نمیده
آره یه هفته ای خوب میشه نمیدونم من بردم دکتر تشخیص داد
یه بارم پسرم تو دوران نوزادی اینجور شد خودم فهمیدم الان باز فهمیدم اون موقع هم سفالکسین خورده بود ولی این دفعه ب اموکسی حساسیت داد نمیدونم دوروز بگذره ببینم چطور میشه
من فک کردم ک شاید از ویروسه اون جوشا