2777
2789

من زیر ده سال بودم ک اسم ساناز مد بود تو چت روم ها اسممو میذاشتم ساناز سنمم میگفتم ۱۵😂😂

مادرش کی ازدواج کرده چندساله بچه دار شده ک این الان ۲۵سالشه میگه اسم مادر بزرگم سانازه 

تازه دیروز دیدم ارین ایدین هم بابا شدن بعد من هنوز شبکه پویا نگا میکنم 

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)

ساناز ها کی وقت کردن مادربزرگ بشن 🙁

مردم چه باکلاسن خدایا

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ی روز مادربزرگشو ببینم

دیدی بیا بگو چطور بود

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه مدت نیکان مد شده بود حدود ۵ سال پیش، همون موقع داماد فامیلمون این اسم بود

میدونی چرا برامون عجیبه 

چون از قبل وبعد دهه شصت مردم دیگه شورشو درآورده بودن و همه اسما رو مذهبی و عربی میزاشتن(نمیگم اسم مذهبی بده ها اصلا) 

برای همین اسمای ایرانی و قومی کم کم فراموش شده بود تازه چند ساله مردم از اسم مذهبی کشیدن بیرون وگرنه این اسما همیشه بوده و هست و خواهد بود فقط فراوانی نداشته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز