2777
2789
عنوان

عشقم رفته دلتنگشم،چیکار کنم برگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 25 پست
من از دلیل جداییتون مطلع نیستم  ولی احساس میکنم شما یک اقایی هستی که غرور نداری   و ...

اتفاقا دخترا اگر عاشق کسی باشن طرف دائم هم اخساسات به خرج بده براشون ازش دل زده نمیشن

این از واجباته بنظرم

😍🫀

من رابطه ای رو ک تموم کنم برنمیگردم بهش.چون حتما دلیل منطقی داشتم ک تمومش کردم هیچووووووقت به چیزی ک ترک کردم برنمیگردم.هیچوقت یه اشتباه رو دوبار تکرار نکن

و اینکه اگ سر یه چیز مسخره کات کردین ک بحثش جداست و راحت میشه آشتی کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از دلیل جداییتون مطلع نیستم  ولی احساس میکنم شما یک اقایی هستی که غرور نداری   و ...

کاری نکردم ،که ضعیف بودنمو نشون بده،خیلیم خودمو گرفتم ،ولی خوب اینجا تنها جاییکه میتونم باشماها،درد ودل کنم

من رابطه ای رو ک تموم کنم برنمیگردم بهش.چون حتما دلیل منطقی داشتم ک تمومش کردم هیچووووووقت به چیزی ک ...

سر بسته بگم،یه چیزی تو زندگی اون خیلی منو ناراحت میکرد،اونم میدید که من دارم زجر میکشم،خلاصه تا اینکه هر چی با گریه میگف نمیتونی میدونم سخته،ولی خوب،،تا اینکه ده روز پیش اومد گف قراره خیلیی دلم برات تنگ بشه ولی به نفعته ،با گریه چشاشو بست و قط کرد تو ودیو کال،دلشم حتی نمیومد قط کنه

اتفاقا دخترا اگر عاشق کسی باشن طرف دائم هم اخساسات به خرج بده براشون ازش دل زده نمیشن این از واجبات ...

گل من عاشق بودن ربطی به ضعف نداره 

بعضی افراد سیاست رفتاری ندارند 

شما از پسری که گریه می‌کنه بغض می‌کنه 

مدام التماس می‌کنه خوشتون میاد ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
کاری نکردم ،که ضعیف بودنمو نشون بده،خیلیم خودمو گرفتم ،ولی خوب اینجا تنها جاییکه میتونم باشماها،درد ...

خب پس بزنید پای اینکه جفت روحی هم نبودین 

خودم تجربه جدایی تلخ و سخت رو داشتم 

و بهترین راه رها کردن هست هرچند سخت

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
سر بسته بگم،یه چیزی تو زندگی اون خیلی منو ناراحت میکرد،اونم میدید که من دارم زجر میکشم،خلاصه تا اینک ...

من نمیدونم اون چیز تو زندگی طرفت چیه

ولی ببین اگه واقعا این موضوع عذابت میده و نمیتونی تحمل کنی خب دیگ سمتش نرو.بالاخره اگ واقعا داری عذاب میکشی پس نمیتونی توی این رابطه بمونی اول تا آخر