2777
2789
عنوان

پرکاری تیرویید

3557 بازدید | 74 پست

سلام بعد رژیمم تیروییدم شده ۵/۰۳ آزمایش قبل بارداری دادم گفتن باید رو ۴باشه رو به پرکاریه باید برم پیش دکتر غدد ولی نمی‌خوام همراه دارویی که بهم میده چاق بشم باید چکار کنم؟؟؟

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
زیاد تاثیرنداره شاید یک کیلو یا دوکیلو  پرکاری خطرناکه خیلی مواظب باش

ازعلائمش فقط گلو درد رو دارم  و ریزش موبعد سابقه تنبلی هم دارم اصلا نباید چاق بشم 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم وباردارم رفتم گفت بخاطر اینکه ادامه پیدانکنه یاضررنداشته باشه تا۴۰ روز فقط بخور دیگه هم نم ...

انشالله. که نی نی رو بسلامت بدنیا میاری عزیزم بازم خداروشکر که زودتر متوجه شدی

اول باید ببینی مشکل پرکاری تیروئیدت چیه اگه‌سوء جذب یا سوءتغذیه ید داشتی حتما غذاهای دریایی بخور&nb ...

تو اینترنت نوشته که پرکاری نباید غذاهای دریایی استفاده بشه که نمیدونم بخدافقط دارم فکر میکنم این چند روزی اعصابم خیلی خراب شده الکی باهمه بحث میکنم 

دقیقن منم، اصلن چاق نمیشم الان دوسالع وزنم ثابته نهایتن یک کیلو کم یا اضاف شه    

تیروییدت چندبود؟؟