2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین عزیزم بیبی چک هورمون اچ سی جی رو در ادرار نشون میده

هرچقدر که ادرارت غلیظتر باشه ینی زمان زیادی از اخرین غذایی که خوردی گذشته باشه اون هورمون بیشتر خودشو نشون میده

پس نتیجه میگیریم اگه ناشتا باشی دقیق تره اما امکانم داره با ادرار وسط روزم نشونش بده

پیش ب سوی قوی تر شدن...
از موعدم نگذشته سه روز مونده تا موعدم همیشه یک هفته قبل موعدم پریود میشدم  حتما بایدصبح باشه؟

باید از وقت پریودت بیشتر از سه روز گذشته باشه

من همیشه وقتی سه روز میگذشت بیبی منفی بود دو روز بعدش مثبت میشد ینی ۵ روز از موعد گذشته بود

پیش ب سوی قوی تر شدن...
پس اعتمادی بهش نیست آزمایش برم خیلی بهتره

اصلا اینجوری نیست.خواهرم کارشناسی ارشد مامائیه میگه دو سه روز مونده به موعدم نشون میده.

برای منم خیلی وقتا پیش اومده قبل موعد زدم درست بوده

همین بارداریمم بعد ظهر روز موعدم زدم همون لحظه دوتا خط پر رنگ افتاد

اصلا اینجوری نیست.خواهرم کارشناسی ارشد مامائیه میگه دو سه روز مونده به موعدم نشون میده. برای منم خی ...

من تو دو بار بارداریم دقیقا وقتی سه روز از موعدم گذشت تست کردم منفی شد دو روز بعد ینی وقتی پنج روز از موعدم گذشته بود مثبت شد

نمیگم قبلش ممکن نیس، ولی این امکانم هس ک طرف باردار باشه ولی دیر نشون بده حالا احتمالا ب میزان اون هورمون اچ سی چی توی ادرار بستگی داره

پیش ب سوی قوی تر شدن...