2821
2789
عنوان

معدل

170 بازدید | 19 پست

سلام کسی هست که سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ ۱۴۰۲ فارغ التحصیل دیپلم شده باشه ببخشید معدلتون چند شد و مدرسه عادی میخوندین؟راهکار درسی تون چی بود کسایی که تو مدرسه چه سمپاد چه عادی بودن ممنون

در مورد معدلم حرفی نمی‌زنم ولی اگه کنکوری هستی و کمک میخوای میتونم کمکت کنم

هرکسی دوست داشت لطف کنه درباره تاپیکام نظر بده.منم راجع به کنکور تجربی هرچقدر در توانم باشه راهنمایی میکنم🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره گلم چجوری میتونم باهاتون صبحت کنم

یا همینجا یا بیا خصوصی هر کدوم راحتی 

هرکسی دوست داشت لطف کنه درباره تاپیکام نظر بده.منم راجع به کنکور تجربی هرچقدر در توانم باشه راهنمایی میکنم🙏
رشتتون چی بود و روزی چند ساعت میخوندین

تجربی 

سال آخر ۷ تا ۱۷ ساعت متغیر بود

اما مینیمم هفتگی ۸۴ساعت بود

از دهم کنکوری میخوندید

نه

تقریبا از یازدهم شروع کردم و هر سری بهتر از قبل میشدم تقریبا توی اواسط دوازدهم اوج گرفتم‌‌....

ببخشید اگه دوست دارید میشه بگید چه رشته ای

دندون

نه تقریبا از یازدهم شروع کردم و هر سری بهتر از قبل میشدم تقریبا توی اواسط دوازدهم اوج گرفتم‌‌....

اگه میشه اسم کتاب تست هاتون میگین بعد مدرسه عادی بود یا سمپاد

کنکور چه سالی

نمیتونم بگم.چون ممکنه بعدا شناسایی شم

عذر میخوام

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز