2777
2789
مو عه لم

من معلمی را دوست دارم ولی به نظرم حقوقش کمه 

شما چقدر حقوق میگیرید

چندسال سابقه کار دارید

راسته که به کلاسی که چادر سرشون میکنند بیشتر حقوق میدهند

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
معاون مدرسه ماهی ۱۲ تومن البته با پولی که همسر میده تا ماهی ۲۰ تومن دارم 😅

ماشالا ، شوهرت چکارس

کاربری اولم : آذر ۱۳۹۹ <<< سعی کنیم داخل سایت حتی شده تو زندگی یک نفر تاثیر مثبت بگذاریم>>>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا نظرت رو چقدره؟

۲۰ الی ۵۰

چون بلندپروازم دوست دارم در آینده شغلی داشته باشم که در آمدش بالا باشه حالا هرچی بیشتر بهتر

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
من معلمی را دوست دارم ولی به نظرم حقوقش کمه  شما چقدر حقوق میگیرید چندسال سابقه کار دارید را ...

نه بابا دروغه

من با ۸ سال سابقه ۱۲ و نیم

کاربری اولم : آذر ۱۳۹۹ <<< سعی کنیم داخل سایت حتی شده تو زندگی یک نفر تاثیر مثبت بگذاریم>>>

خانه دار هستم با وجود سه تا بچه نمی‌کشم که واقعا شاغل باشم ماهی دو تومن میگیرم از شوهرم غیر از خرجهای دیگه فقط برای تو کارتم پول باشه همونو پس انداز میکنم ،پول زیاد میگیرم صندوق اسم می‌نویسم پس انداز میکنم یا طلا میخرم ،شوهرمم نمیزاره سر کار برم میگه هر چقدر میخوای خودم بهت میدم والا منم تنشو ندارم خسته میشم با همین سه تا و کار خونه

🥴امضام نمیاد 
سه تومن دیگه هیچ جا نمیدن. پایه اداره کار و تفاوت هست بین منشی و دفتریار و...

عزیزم دروغ ک نمیام بگم 

همسرم بازرس بیمه هست بهم میگه 

درسته پایه کاره ولی خب کارمند رسمی که نیستن عزیزم

خصوصیه دیگه هر کی هر چقدر زورش برسه میده 

تازه یکی از اقوام یکی از بیمه ها معروف دستشه.،کارکنانش ماهی همین 3 و 2 و نیم میگیرن بدون بیمه 

البته ما کرمانیم