سلام .من ۱ شغل دولتی با پرستیژ بالا، حقوق نسبتا خوب(نسبت به مشاغل دولتی) دارم ولی جو و همکارهای بسیارسمی دارم. نمی تونم ارتباطم را باهاشون قطع کنم چون مجبورم باهاشون توی محیط کار در ارتباط باشم. خیلی اذیت میشم چی کار کنم؟
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
ارتباط کاری را حفظ کنید، مودب و محترمانه باهاشون در ارتباط باشید ولی اصلا در مورد مسائل شخصی و حاشیه ايي باهاشون صحبت نکنید، ابراز ناراحتی ام نکنید چون بدونن چي ناراحتتون میکنه بدتره
منم ازاین آدمای سمی تو محیط کارم زیاد دیدم یکیش مدیرم بود که اصلا رو ندادم، خودمو زدم به اون راه ، خودمو مغرور نشون میدادم و حرفی میزدند اصلا به خودم نمیگرفتم و ادامه نمیدادم تا اینکه خودشون خسته شدند دیگه الان خیالم راحته
واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼
استاد دانشگاه. قبلا اصلا باورم نمی شد استادای دانشگاه می تونن انقدر حسود، بخیل و بدجنس باشن. تازه ورژن بدجنسی هاشون هم ارتقا یافته است! در ظاهر باهام خوبن ولی خیلی به صورت غیرمستقیم زیرآبم را پیش بقیه همکارا و دانشجوها می زنن. هر روز ۱داستانی دارم!