2777
2789
عنوان

میگه فرار کنیم

1007 بازدید | 62 پست

عشقم که خواستگارمه اهل هیچی نیست پاک پاک 

حالا خانوادم چند ساعت راه میگن نه بیاد شهر ما اونم گفت باش ولی دارن اذیتش میکنن میگه فرار کنیم دخترونگیت بده من زن من میشی دیگ کاری نمیتونن کنن اذیتمون نمیکنن تموم خانوادش واسطه فرستاده همه راه رفته میگه مگر مال خودم شی ول کنن 

ولی من  گفتم میترسم چی بگم بهش چه راهی انتخاب کنیم ی راه بگین 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ فکر بکری 😐😒

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
گفتن بیاد شهر شما؟ اذیتش چیه دیگه؟ هیچوقت خانوادتو به یه غریبه نفروش

چه میدونم دارن سنگ میندازن حتی گریه کرد جلو خانوادم گفت من دوسش دارم چرا اینجوری میکنین 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

عشقت فقط عقلش به همین رسید؟

بیخیالش شو

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...