2777
2789

نوالا ارزش نداره.ایفون فقط برا پولداراس.همیشه باید بری اپل استور اپ دیت بشه،مداااام نت داشته باشی وگرنه ی اهنگ نمیتونی گوش کنی.

باکلاسه وپرخرج فقط برا پولدارا مناسبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شدن ک میشه

ولی نمیدونم شرایط زندگیت چجوریه ک ارزششو داره یا نه

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
به خاطر دوربینش میخواستم بگیرم

دوربینش برای عکس شخصی یا شغلتون چیزی هست که لازم بشه ؟

اگر برای کار هست بگیر اگه فقط عکس شخصیه ببین درامدت چقدره چقدر میخوای هزینه کنی 

من میخواستم 14 بگیرم 85 گفتم ولش کن خیلیه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

معرفی 13 فروشگاه برتر فروش آیفون قسطی ایران به نقل از  TOP13

شاید شما هم دوست دارید که موبایل اپلی را برای همسر یا دوست خود تهیه کنید ولی به دلیل قیمت بالای این محصولات نمی‌توانید که به یک‌باره این هزینه را بر خود متحمل شوید به همین دلیل طرح خرید اقساطی آیفون می‌تواند راهکاری مناسب برای شما و هر کس دیگری که می‌خواهد یکی از محصولات اپل را تهیه کند باشد. خرید آیفون قسطی راهی مطمئن و معقولانه برای شما و کسانی است که می‌خواهند با صرف هزینه‌ای معقولانه از خرید کالایی لذت ببرند و از این کالا در منزل و یا محل کار خود استفاده کنند و یا آن را به کسی هدیه دهند در همین راستا هم طرح فروش و خرید ایفون قسطی می‌تواند بهترین گزینه‌ی پیش رو برای خرید موبایل اپل باشد و می تواند بسیاری از فشارهای اقتصادی را از شما دور کند.

رتبه 1 : مرکز خرید آیفون قسطی آوافون

رتبه 2 : بازرگانی سیب

رتبه 3 : فروشگاه آیفونچی

رتبه 4 : دی جی پی

رتبه 5 : قسطی کلاب

رتبه 6 : ایران اورجینال

رتبه 7 : فروشگاه اینترنتی قسطیکو

رتبه 8 : بازرگانی اپل

رتبه 9 : ازکی‌وام

رتبه 10 : کرال فون

رتبه 11 : موبایلکده

رتبه 12 : لندو