2789
عنوان

راصی نمیشه

79 بازدید | 9 پست

شوهرم راصی نمیشه برگردیم شهرمون حال روحیم افتصاحه ۵ ساله ازدواج کردیم هیچ‌پیشرفتی نداشتیم  ی بچه کوچیکم داریم شوهرم‌نزول و قماربازه .  اینجا کسی بالاسرش نی جلوشو بگیره میترسه بره شهرخودمون چون خانوادش بالاسزشن  خیلی خستم هیچجایی نیس  بریم  خودش سرکارش با همکارای زنو مردش میگ‌میخنده خونه هم میاد تواینستاعه یکسره ها حتی موقع غذا. منودخترم همش‌توخونه ۴۰ متری ک هیچ‌قشنگی نداره با وسایل کهنه . دلم‌شهرمو‌فامیلامو میخاد اونجا میتونم کارکنم‌ولی اینجا دخترمو کسی نی بگیره

بشین براش بگو من برم شهر خودمون میرم سر کار دخترم میزارم پیش مادرم درامدمون بیشتر میشه

بگو کار و بارت بهتر میشه 

یه نذری کن که قبول کنه بیاد

هر روز تو گوشش بخون ولی با مهربانی

بگو هم من پیش خانوادم هستم نزدیکم بگو ارزش نداره دور از خانوادمون باشیم مگه اونا ب جز ما کسی دارن؟ بگو اینطوری دخترم روحیه اش بهتره مادربزرگ پدربزگش همه دورش هستن بگو روحیه منم بهتره تو هم مادر پدرت رو میبینی بگو چند ساله اینجاییم بیا یکی دوسال بریم سهر خودمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین براش بگو من برم شهر خودمون میرم سر کار دخترم میزارم پیش مادرم درامدمون بیشتر میشه بگو کار و با ...

همه این هارو گفتم میگ‌تومیخای بری برو زنگتم‌نمیزنم تاخودت برگردی

اینم خیلی خوبه به مادرشوهرت بگو یه شوهرت بگه بگو مادر شما فقط میتونی راضیش کنید زبون بریز براش  ...

مادرشوهرم دیابت شدیدداره چن باربهش گف حالم بدمیشه اونجایی دیگ نمیبینیم عین خیالش نبود