2777
2789

سلام خانوما

ما باید تا چندوقت دیگ خونمون خالی کنیم

بعد پدرشوهرم میگ بیاین خونه ای ک من ساختم. خونشم تازه سازه و یکم دیگ کار داره .فقط محلش خوب نیستو پایین شهره

حالا نمیدونم الان بریم خونه پدرشوهرم یا بریم جای دیگ مستاجری

چنتا بدی و خوبی دیگم داره

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند ساله ازدواج کردین؟ 

ایا از اول برای خودتون حریم گذاشتین؟ 

چقدر تو کارهاتون و زندگی تون هستن و دخالت دارن؟ یا اصلا کاری باهاتون ندارن؟ 

اینامهمه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خونه چنتا کوچه با خونه مادرشوهر فاصله داره. و اینک پدرشوهرم میگ من دیگ پول ندارم شما خودتون با پول ر ...

خب اینکه خوبه

من فکر کردم یه ساختمون میخواهید زندگی کنید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خونه چنتا کوچه با خونه مادرشوهر فاصله داره. و اینک پدرشوهرم میگ من دیگ پول ندارم شما خودتون با پول ر ...

اون موقع ب نام کی میشه 

پدرشوهرت یا خودتون؟

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
چند ساله ازدواج کردین؟  ایا از اول برای خودتون حریم گذاشتین؟  چقدر تو کارهاتون و زندگی ت ...

3ساله. اره تا الان سعی کردم خیلی دم دستی نباشم و احتراممو دارن. ولی کلا ادمای راحت و بی خیالین

دخالت تا الان نداشتن . ولی این خونه رو پدرشوهرم گفت اول برای شما. ولی الان نمیزاره بفروشیم

ابداً خونه پدر شوهر نرو

منم اول ازدواج ی خونه شیک با روفِ شیک تو آپارتمان 

خواهر شوهر برادر شوهرم ب طور رایگان داشتم 

اما نرفتم سختی کشیدم اما راضی ام اونا هم ب تیرک

قباشون برخورد اما دوری و دوستی😎

اگه میرفتم دیگه زندگی برا خودم نداشتم 

ابداً خونه پدر شوهر نرو منم اول ازدواج ی خونه شیک با روفِ شیک تو آپارتمان  خواهر شوهر برادر ش ...

نمیدونم. اخه پدرشوهرم نمیزاره خونه رو بفروشیم جای دیگ با قرض و وام و پول خونه یک واحد بخریم

میگم تا کی مستاجر باشم؟

شما الان خونه خودتی یا مستاجری؟