سلام عزیزان خوبید شاید بگید عنوان مسخرست اما واقعا ازتون نظر میخوام بابای من گفتم هر ماه یک مبلغی به من و برادرم میدن به عنوان ماهانه و ما تا آخر ماه باید با همون پول باشیم الان سه ماهه پول منو ندادن به نظرتون چیکار کنم برای خودش ادکلن میخره و توی همین هفته با دوستاش مجردی رفت مسافرت ولی پول منو نمیده بخدا منم مثل بقیه دخترام دلم لباس میخواد وقتی دوستامو میبینم که همه میرن لباس میخرن و عکس میفرستن بعد میگن شما چی خریدین جوابی ندارم بدم و اینکه آخر هفته تولد دوست صمیمیم هست ولی من هزینه کادو و لباس ندارم و بابام هم پول نمیده به نظرتون چه جوری بهش بگم بهم پول بده
اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اونهایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدمها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...