2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم هم نظرم رو a54 خودت داری این گوشیو ؟ کیفیت دوربینش خوبه داغ نمیکنه ؟

من ندارم ولی ویدئو برایش رو دیدم دوربین خوبی داره داغ هم زیاد نمیکنه اگر کار زیاد بکشی هر گوشی داغ میکنه برو موبونیوز بگردی همه چیش رو زده ویدئوش زو ببینی خوبه

اگر با دست دوم مشکل نداری آیفون xsمیتونی بگیری تو هنسن رنج قیمت

ایفون دست دوم کلا بدرد نمیخوره چون کلا باتری خالی میکنن

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

آره خب باید باطری رو برسی کنی بالای ۸۰باشه من میخوام ۱۱بگیزم با پول خودم ولی نمیزارن 

نگیر ب حرفم گوش کن بخدا هی باتری خالی میکنه ماه پیش همسرم واس دم دستی ایکس اس خرید باتریش داغون

دیروز رفت ۱۱ خرید بازم میگه باتری خالی میکنه ولی میگه زیاد مهم نیس دیگه چون فقط ۲سیمکارته مهمه چون آیفون ۱۵داره واس عکاسی ولی متاسفانه ریجستری نمیشه مجبوره همونو برداره چون مهلتش تموم شده

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

نگیر ب حرفم گوش کن بخدا هی باتری خالی میکنه ماه پیش همسرم واس دم دستی ایکس اس خرید باتریش داغون دیر ...

آره میدونم باتری هاشون نسبت به سامسونگ ها خیلی ضعیفه یه روز هم شارژ نمیده ولی  یه جورایی سرمایه گذاریه

آره میدونم باتری هاشون نسبت به سامسونگ ها خیلی ضعیفه یه روز هم شارژ نمیده ولی  یه جورایی سرمایه ...

انشاالله هرچی خوبه براتون پیش بیاد عزیزم❤️