2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

3390 بازدید | 19 پست

سلام وقتتون بخیر باشه 

یسوال‌داشتم ازتون من این ماه از روز ۳ پریود لتروزل خوردم 

روز ۵ ۷  ۹ هم امپول سینال اف زدم 

و روز بعدش دکتر برای دوتا امپول ازاد سازی اچ سی جی داد زدم 

امروز بعد ۱۴ روز از امپول 

بی بی چکم هاله انداخته ! 

میخاستم بدونم اثر امپولاست یا واقعا باردارم ؟ 

خودمم زیر شکمم سمت چپ پهلم زیر دنده  درد میکنه پاهاهمم درد داره 

ممنون میشم راهنماییم کنین الان من جیکار کنم اصلا 

عجله نکن

اگرباردارباشی که هستی

نباشی که نیستی

این استرس اگربچه هم باشه به رحمت نمیچسبه

خونسردخونسرد

تاشب چله بی بی بزن اگرپررنگ شدپس فرداش بروآز

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجله نکن اگرباردارباشی که هستی نباشی که نیستی این استرس اگربچه هم باشه به رحمت نمیچسبه خونسردخون ...

نه زیاد استرس ندارم 

فقط پله های خونمون زیاده 

میخاستم بدونم از باردارم رعایت کنم ! 

یا اصن میگم‌یوفت اثر این‌امپولا باشه الکی هاله بزنه

احتمالش هست اثر آمپول باشه اما این خیلی پر رنگه😍😍

من چند ماه پیش ۱۰ روز بعد از آمپول بیبی چک گذاشتم یه خط خیلیییییییییییییی خفیف نشون داد. بعد فرداش رفتم آزمایش مشکوک بود دو روز بعد تکرار کردم آزمایشو منفی بود.

یعنی تو روز ده بیبی چک خیلیییی کم رنگ خط انداخت.

این ماه هم دو تا آمپول زده بودم ولی روز ۱۲ دیگه کلا خط ننداخت بیبی چک.

این بیبی چک شما زیادی پر رنگه برای این که کاذب باشه! ان شاءالله که مثبته. پس فردا دیگه باید دیگه از این پررنگ تر هم بشه 😍😍😍😍

نه زیاد استرس ندارم  فقط پله های خونمون زیاده  میخاستم بدونم از باردارم رعایت کنم !  ...

تورعایت کن

۱۰۰٪مادری که بچه میخوادحتی موقع پری ممکنه باردارباشی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
احتمالش هست اثر آمپول باشه اما این خیلی پر رنگه😍😍 من چند ماه پیش ۱۰ روز بعد از آمپول بیبی چک گذاش ...

اره فردا بازم تست میکنم 

پس فعلا نرم ازمایش زوده ، 

نه برای من ۱۴ روز از امپول گذشته 

اره فردا بازم تست میکنم  پس فعلا نرم ازمایش زوده ،  نه برای من ۱۴ روز از امپول گذشته&nbs ...

آزمایش هم میتونی بری. الان بری آزمایش قطعا مثبته با این بیبی چک. اما برای اطمینان از از اینکه  مثبت کاذب نیست آزمایش ۴۸ ساعت بعد باز باید تکرار باشه. مقدار بتا بیشتر شد قطعا بارداری😍