2777
2789
عنوان

همسایههههه

255 بازدید | 9 پست

بچه ها دعوا راه نندازینا همسایمون اونجایین بعد هفت تا بچه داره با خواهر شوهرشو مادر شوهرشو بچه های خاهر شوهرش میشن۱۵نفر خونه بغیلیرو اجاره کردن این بچه کوچیکا از ساعت ۱ظهر که میان تا هشت شب یریز دم درن هی جیغغغععع هی جیغغعع پسر بچشون منو میبینه حرف ناموسی میزنه ده سالشه ها یبار غذا دادم گفتم مثلا مهربون باشم دیدم تاثیر نداره چیکار کنم

اونجایی هم نباشن،  ایرانی یاشن هم همین بساطه و طبیعیه بچه سر و صدا کنه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجایی هم نباشن،  ایرانی یاشن هم همین بساطه و طبیعیه بچه سر و صدا کنه.

اخه ایرانی هفت تا بچش کدوم گوری بود تازه سه تا هم خاهر شوهرش یه حرفی میزنین ایرانی نهایت دو تا بچه داره صداش کمتره

بهشون محل نزار. ولی در کل چاره ای نداری غیر از تحمل. یه شوهرت بگو در مورد فحش هم با پدرش صحبت کنه

باباشون اصلا صبحا میره شب میاد بی غیرته این قد که خونرو کردن زناشون مکان واسه همین بچه هارو بیرون میکنن تا شب چی بگم به شوهره زن و خواهرش لو میرن

اونطوری که تعریف کردین خانه ویلاییه

معمولا کاری نمیشه کرد

ولی اگر خیلی اذیت میکنن

میتونین به صاحب خونه یا پلیس شکایت کنین

ولی ممکنه اذیتتون کنن

خودت یا شوهرت رو

یا مثلا اشغال بریزن تو خونت

دستت هم به هیچ جا بند نیس

فقط میتونید وقتی رفتن با صاحب خونه اتمام حجت کنین

بگین اینجا زن و بچه زندکی میکنن و اگه بخواد به هر کی اجاره بده شکایت میکنین ان موقع حواسش رو جمع میکنه

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر