2789
یعنی فامیلتون میدونست دیابت داره ولی برای درمان اقدام نمیکرد؟یا دیر فهمید ک دیابت داره

نه میدونست ولی آزمایش نمی‌رفت ک ببینه بالا رفته با اومده پایین

مثلا چای رو با شکلات میخورد

کیک خامه ای و شیرینی می‌خورد بعد سریع قرص مینداخت

برنج و سیب زمینی و نون میخورد 

ابجیم بعد اینکه واکسن زد یهو دیابت نوع دوم گرفت ارثی نداریم رفت دکتر کلی دارو داد اینقد لاغر شده بخا ...

اخه من داداشم بچس واکسنم نزده ازمایش داد گفتن پیش دیابت داره با دیابت هفت هشت واحد فاصله داره ، یکی دیگع از بچه های فامیلمون ب تازگی متوجه شدن دیابت داره که خیلی حاده دیابتش دکتر گفت خود کرونا باعث شده خیلیا دیابت بگیذن چون این طفل معصومم نه ارثی دیابت دارن نه واکسن زده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گلم شما دیابتتون چه نوعیه از بچگی داشتین؟؟کی متوجه شدین دیابت دارین ؟با چه ازمایش و علایمی تشخیص داد ...

من از ۳ سالگی دیابت دارم.نوع۱ و انسولین میزنم.اگ کنترل کنی هیچ اتفاقی نمیفته ولی اگ رعایت نکنی ب چشم پا و کلیه اسیب میزنه..ازمایش هم قند ناشنا.قند دوساعته.قند سه ماهه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
گلم شما دیابتتون چه نوعیه از بچگی داشتین؟؟کی متوجه شدین دیابت دارین ؟با چه ازمایش و علایمی تشخیص داد ...

نوع یک اگر هستید همیشه باید صبح و شب قندتون رو چک کنید و انسولین بزنید. نباید از 70پایینتر بیاد که دچار افت قندخون نشید

این انجمنی که معرفی کردم کامل راهنماییتون میکنه 

اخه من داداشم بچس واکسنم نزده ازمایش داد گفتن پیش دیابت داره با دیابت هفت هشت واحد فاصله داره ، یکی ...

حالم از دوتا بیماری بهم میخوره دیابت و دیسک کمر .چقد قبلن اینا منو ابجیم خوش بودیم الان ولی همش در حال کنترل و کوفت زهر ماریم .ایشالع داداشت به دیابت نرسه همون پیش دیابت اگ هست ببرش دکتر تغذیه رعایت کنه که برطرف بشه 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

من از ۳ سالگی دیابت دارم.نوع۱ و انسولین میزنم.اگ کنترل کنی هیچ اتفاقی نمیفته ولی اگ رعایت نکنی ب چشم ...

گلم داداشم ده سالشه ازمایش قند ناشتاش شد ۱۱۷ دکتر گفت الان پریدیابته ، ۱۲۶ بشه و بالاتر تبدیل ب دیابت میشه ، دارو تجویز نکرد گفت فقط مصرف تنقلات و هله و هوله رو قطع کنین هیچ‌ غذایی رو‌ هم منع نکرده ، گفت ورزش و فعالیتشم بیشتر کنه سر یک ماه باز بره ازمایش بده ، بنظرت تو این مرحله قابل پیشگیریه؟؟لازم نیست داروی خاصی مصرف کنه؟

گلم داداشم ده سالشه ازمایش قند ناشتاش شد ۱۱۷ دکتر گفت الان پریدیابته ، ۱۲۶ بشه و بالاتر تبدیل ب دیاب ...

بله قابل پیشگیریه حتما رعایت کنه ورزش زیاد کنه کلا رفع میشه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
حالم از دوتا بیماری بهم میخوره دیابت و دیسک کمر .چقد قبلن اینا منو ابجیم خوش بودیم الان ولی همش در ح ...

متخصص کودک بردیم هیچ منع غذایی نکرد فقط گفت کیک و بیسکویت و ابمیوه و نوشابه و شیرینی رو‌ قطع کنین سر ماه ازمایش بدین باز ، یعنی لازم نیست تو این مرحله مصرف نون و برنج اینا قطع بشه؟

بله قابل پیشگیریه حتما رعایت کنه ورزش زیاد کنه کلا رفع میشه

عزیزم رژیم غذایی خاصی داری؟ چه غذاهایی برای کنترلش مناسبه؟الان برنج و نون رو کلا کنار گذاشتی یا استفاده میکنی؟

متخصص کودک بردیم هیچ منع غذایی نکرد فقط گفت کیک و بیسکویت و ابمیوه و نوشابه و شیرینی رو‌ قطع کنین سر ...

بنظر من برنجش رو کم کنید بخوره ولی کمتر از قبل براش نون جو همش بگیرین صبحانه یه لیوان شیر کم‌چرب تخم مرغ نون جو پنیر گردو بادام زمینی چند دونه  بخوره .عصرونه هم همین مدلی .ناهار هم برنج .بخدا اگ آدم بدونه این دیابت چقد سخته حاضر میشه گشنه بمونه .هرچی هم میخوره کم پر خوری نکنه از سرش این بیماری بره .نون جو ولی عالیه

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

عزیزم رژیم غذایی خاصی داری؟ چه غذاهایی برای کنترلش مناسبه؟الان برنج و نون رو کلا کنار گذاشتی یا استف ...

نه من همه چی میخورم.ولی خب خیلی زیاد نمیخورم مثلا هر وعده ۱۲ ق برنج

بنظر من برنجش رو کم کنید بخوره ولی کمتر از قبل براش نون جو همش بگیرین صبحانه یه لیوان شیر کم‌چرب تخم ...

اخه مشکل اینجاس این بچس هیچ درکی از این بیماری نداره وحشتناک ابمیوه و رانی و کیک وبیسکویت میخورد الان چند روزه اجازه نمیدیم همش گریه میکنه بیسکویت میخوام چیپس میخوام نمیدونیم چیکار کنیم ،دیگه خودمون عذاب وجدان گرفتیم یدونه بیسکویت خریدیم واسش