2777
2789

متاسفانه همگی توی یه اتاق میخوابیدیم پدر مادرم فکر میکردن من خوابم … و کارشون رو میکردن… 

منم گوشام رو میگرفتم و چندشم میشددددددد همیشهههه از بچگی تا بزرگسالیم 

واقعا درک نمیکنم چرا از اون خراب شده نمیرفتن جای دیگه؟؟؟ 

یه داداشم داشتم… شبایی که پدر مادرم خونه نبودن فکر میکرد من خوابم خیلی راحت میزد ماهواره و فیلمای مستهجن نگا میکرد و حالم از زمین و‌زمان بهم میخورد بدنم قفل میکرد نمیتونستم تکون بخورم…. 

من بچگی گوهی داشتم… 

حتی نوجوانی پرچالش و با افسردگی افتضاح داشتم 

دیگه فکر کنید این‌وسطا اقتصاااااد افتضاح هم داشتیم…  هشتمون  گرو نو بود سال تا سال یه شلوار نمیشد برام بخرن 

به ۲۰ که رسیدم کار کردم و به درامد خوب رسیدم الان متاهلم همسرم خیلی عاشقم هست دوسش دارم با عشق ازدولج کردیم… 

نمیخوام الکی بگم به گذشته فکرمیکنم اصلا ابدا .. اما فکر کنم بی حسی الانم … برای قبلا هست عمیق خوشحال نمیشم… 

لبخند نمیزنم خیلی درونگرا هستم فقط با همسرم خوشحالم همین

بچگیت چقد شبیه من بوده بغیر از اونجاش که گفتی برادرت فیلم میدیده من برادرم موقع رابطه پدر مادرم حالش داغون میشد بیچاره چون بزرگتر از من بود بیشتر اذیت میشد تازه به ما شربت خواب آور میداد پدرم اووووف هییییی گذشت خداروشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچگیت چقد شبیه من بوده بغیر از اونجاش که گفتی برادرت فیلم میدیده من برادرم موقع رابطه پدر مادرم حالش ...

آره صدا که افتضاااااح بود اصلا من گریه میکردم بس که حالم بد میشد نه هر شب نبود 

خیلی بد بود…

عزیزم اصلا ب مادرت نگفتی ک میشنوی صداشونو

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
من پارسال میخواستم به مادرم بگم روم نشد حالا هم بردارم تو دام افتاده و مطمئنم دیده مادرم میگه گاهی ...

چندسالشونه؟

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792