2777
2789
عنوان

کاش ریشه اعتیاد بخشکه😭(فولادشهر)

132 بازدید | 12 پست

توی سطح شهر کمتر زنان کارتن خواب دیده میشن اما سمت پلیس راه تا فلاورجون خیلین 

جیگرم کبابه ک حالشون با خودشون نیست توی گرمای تابستون سر ظهر لباسای گرم شال گردن 😭 چ ظلم بزرگی بهشون شده یا به خودشون کردن .دارم فکر میکنم الان ک سرده کجا سر میکنن .خدا منو ببخشه خیلی هم میترسم ازشون دست خودم نیس.دلم میسوزه اما ترس هم دارم نزدیکشون شم .چند شب پیش سمت داروخانه آریا ی خانومی بود با موبایل و لباسای بدجور بلند بلند حرف میزد و میخندید مشخص بود حالش نرمال نیس😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدااا منم ببخشه ولی برا تنها ادمایی ک‌دلم نمیسوزه معتادان مگ بیماریه ک دسته خودشون نبوده و نباشه؟؟؟؟

خوو ترک کنن یا اصلا چرا باید کسی بره سمت مواد 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
خدااا منم ببخشه ولی برا تنها ادمایی ک‌دلم نمیسوزه معتادان مگ بیماریه ک دسته خودشون نبوده و نباشه؟؟؟؟ ...

همین.من میگم اگاهی و دانش زیاده چرا ادم میره سمت تباهی اخه

همین.من میگم اگاهی و دانش زیاده چرا ادم میره سمت تباهی اخه

عقل ندارن و یا فک میکنن خیلی زرنگن 

ولی در اصل خداااا ذلیل کنه فروشنده هارو

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

خدا کمکشون کنه

پارسال یه شب شوهرم رفت  تو کوچه یهو دیدم با مشت میزنه تو در سریع دویدم درو باز کردم دیدم مثل برق اومد تو ودرو بست گفتم چی شده 

گفت یه زنه معتاد از تو پارک دراومد و همینجور داشت باخودش حرف میزد و میخندید یهو تامنو دید صاف صاف تو چشمام نگاه میکرد و اومد طرفم 

منم بامشت زدم تو در ک تا بهم نرسیده بیام تو 

بنده خدا شوهرمم ترسیده بود ازش

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

خدا کمکشون کنه پارسال یه شب شوهرم رفت  تو کوچه یهو دیدم با مشت میزنه تو در سریع دویدم درو باز ...

واقعا ترسناک میشن بعد مصرف منم دم داروخانه زنه اومد نزدیکم رفتم تو داروخانه منتظر موندم تا همسرم بیاد دنبالم

واقعا ترسناک میشن بعد مصرف منم دم داروخانه زنه اومد نزدیکم رفتم تو داروخانه منتظر موندم تا همسرم بیا ...

دیگه هیچوقت تو حالت نرمال نیستن 

یا خمارن یا توفضا

خدا کمکشون کنه

منم تواین فصلای سرد ک میشه پیش خودم میگم یعنی چیکار میکنن کارتن خوابا کجا میخوابن ادم تحمل یه دیقه این سرما رو نداره

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤