2777
2789
عنوان

تنگی نفس عصبی🥲

3677 بازدید | 27 پست

من تو مدتی که اعصاب خوردی داشتم تنگی نفسم شروع شد که از اون روز پنج شیش روز میگذره هنوز اوکی نشدم دکترم رفتم مشکلی نبود

بعد مثلا وقتی بهش فکر نمیکنم نفس تنگیم اوکیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا مشکلم همینه 

منم همین مشکل دارم الان سه ساله ایننجوریم وقتی دورم شلوغه سرم گرم باشه اوکیم ولی یه وقت بهش فکر میکنم یا استرسی میشم بازم سراغم میاد ده تا خمیازه میکشم تا یکیش کامل شه

چند تا دکتر رفتم گفتن از استرسه سعی کن بهش فکر نکنی

منم همین مشکل دارم الان سه ساله ایننجوریم وقتی دورم شلوغه سرم گرم باشه اوکیم ولی یه وقت بهش فکر میکن ...

منم همینطورم خیلی کم پیش میاد بتونم قشنگ نفس بکشم که بره داخل😐

انقد نفس عمیق کشیدم ب سرم فشار میاد سرم سنگین میشع

منم همینطورم خیلی کم پیش میاد بتونم قشنگ نفس بکشم که بره داخل😐 انقد نفس عمیق کشیدم ب سرم فشار میاد ...

سعی کن بهش فکر نکنی خودتو سرگرم کن یهو میبینی راحت خمیازه میکشی ولی وقتی استرس داری خود به خود نفست کم میاد

من بهش فکر میکنم احساس خفگی میکنم خیلی اذیت میشم هیچکی نمیفهمه چی میگم درکم نمیکنن😓

سعی کن بهش فکر نکنی خودتو سرگرم کن یهو میبینی راحت خمیازه میکشی ولی وقتی استرس داری خود به خود نفست ...

منم همینطوری شدم دقیقا عزیزم درک میکنم خیلی بده من پا میشم میرم تو خیاط انقد نفسم تنگه

من وقتی میخوابم هم ارومم تو خوابم اوکیم 

من هم مثل شمام. غروب و شب بدتر میشم. تو خواب و موقع مثلا سریال دیدن مشکلی ندارم. ولی وقتی تنهام و فکر میکنم یا قضیه ای که ناراحتم کرده رو میخوام برای کسی تعریف کنم به شدت نفسم میگیره. یه جمله رو به سختی میتونم تموم کنم.

شماهم درد دست چپ و درد قفسه سینه دارید؟ من دارم😔شرایط روحیمم داغونه. استرس و غصه و همه چی دارم

من هم مثل شمام. غروب و شب بدتر میشم. تو خواب و موقع مثلا سریال دیدن مشکلی ندارم. ولی وقتی تنهام و فک ...

دقیقا تک به تک چیزایی ک گفتی رو دارم مثل خودتم خیلی حالم بده بعضی وقتا احساس میکنم نفسم می‌خواد بره دیگه