rasta021 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 328 عنوان زگیل تناسلی 279 بازدید | 4 پست بچه ها من داخل واژن دوتا ضایع هست ک شبیه عکسای نتی نیس شایدم هست من متوجه نمیشم طبیعیه برای شماهم هست؟درست اول ورودی واژنفردا میخام برم دکتر اما الان چون دیدم تا صب خوابم نمیبره میشه راهنمایی کنید میشه برام صلوات بفرستین تااخر سال ۱۴۰۲ ی ازدواج خوب و موفق کنم و خوشبخت بشم 1402/09/14 | 01:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 10125 برو دکتراکثرا دارن این ویروسومجردی؟ شوهرت اهل خیانته؟باشه هم غصه نخور درمان داره وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
rasta021 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 328 برو دکتر اکثرا دارن این ویروسو مجردی؟ شوهرت اهل خیانته؟ باشه هم غصه نخور درمان داره من خیلی میترسم . میشه برام صلوات بفرستین تااخر سال ۱۴۰۲ ی ازدواج خوب و موفق کنم و خوشبخت بشم
homashiri عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 2321 خارش سوزش عفونت اینا اگ ضایعه شبیه گل کلم یا زگیل و خال مانند هست احتمالا همونه ولی شاید برا خود واژنه نگران نباش انشالله که این نیست خدا♥️
rasta021 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 328 خارش سوزش عفونت اینا اگ ضایعه شبیه گل کلم یا زگیل و خال مانند هست احتمالا همونه ولی شاید برا خود واژ ... نه خارش دارم نه سوزش یکم عفونت دارم ک مایه ای سفید هست پنیری نیس و اینکه یکم بوی بدی میداد تااینکه مترونیدازول خوردم اوکی شدم امروز دیدم ک چندتا دونه گوشت اضافه هست داخل وردی واژنمبیشتر شبیه اسکین تگ هست تا زگیل میشه برام صلوات بفرستین تااخر سال ۱۴۰۲ ی ازدواج خوب و موفق کنم و خوشبخت بشم