2777
2789
اره دیگه منم منظورم همون رمانه انقدر رمان خوندم بدون اغراق سه چهار هزارتا😂😂😂😂

من قبلا میخوندم، الان حوصلم نمیگیره...رمانها همه تخیلیه لامصب🫠ادم میره تو جو اونا از زندگی عادی انگار دورمیشی🤣همش دنبال یه پسر چش رنگی همه چی تمومی که از قضا سگ اخلاقم هس...همه داستاناهم یجورایی شبیه همه

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی نمیخابه دهنمون رو سرویس کرده ۲۵روزشه دعا کنید خوابش درست بشه دیگه خسته شدم    

اخی نی نیا هنوز روزای اول عادت به این دنیا ندارن، هنوز تو جو زندگی تو شکم مامانشون هستن آخه😍صبور باش مامان مهربون میگزره این روزها

تموم شد  چون خونواده هامون راضی نمیشدن.

پس امیدوارم خدا صبر و آرامش بهت بده تا بگزرونی این دوره رو و اتفاقهای بهتری برات درراه باشه ان شالله...

منم پریودم تمام گوشت های تنم رو انگار چاقو چاقو میکنن خیلی حس بدیه دلم ی ماساژ میخواد خیلی جسم و روح ...

منم پریودی های دردناکی دارم متاسفانه🥲درک میکنم...کیسه اب گرم همیشه داشته باش تو این دوره خیلی آرومت میکنه

پس امیدوارم خدا صبر و آرامش بهت بده تا بگزرونی این دوره رو و اتفاقهای بهتری برات درراه باشه ان شالله ...

مرسی گلم 

فقط دعا کن طرفم خوشبخت بشه من با این درد کنار میام 

ولی نگران اونم بدون خداحافظی رفتم 

دیگه پیدام نمیکنه.

اتفاقا خروپف میکنه

اکثر مردا همینن متاسفانه😂پنبه بزار توگوشت بخواب یا کلا باید کم کم عادت کنی با همین شرایط بخوابی

فشارت افتاده خرما یا عسلی چیزی بخور

باورت میشه همه چیییی خوردم خودمم ترس برم داشته اخه موقع پریودی آدم بدنش گرم گرم میشه 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

من قبلا میخوندم، الان حوصلم نمیگیره...رمانها همه تخیلیه لامصب🫠ادم میره تو جو اونا از زندگی عادی انگ ...

من ژانر تخیلی و فانتزی رو دوست دارم جادو و گرگینه و اینا و رمانای خیلی قوی این ژانر رو همیشه دنبال می کنم

ژانر دیگه ای که می پسندم مافیایی هست 

حالا من همیشه بدترین درد واسه پریودی داشتم افتضاح سرم آمپول این دفعه اصلا هیچ دردی ندارم خودم تعجب ک ...

وقتی تو یه ماه سردیجات کمتر بخوری، اون ماه پریودی کم دردتری داری😍منم مث شمام کارم به بیمارستانم میکشه بعضی اوقات...ولی چندوقته تا میشم سریع کدیین میخورم دیگه دردش کنترل میشه اذیت نمیشم خداروشکر

مرسی گلم  فقط دعا کن طرفم خوشبخت بشه من با این درد کنار میام  ولی نگران اونم بدون خداحاف ...

ان شالله دوتاتون خوشبخت بشین🫠🌹

باورت میشه همه چیییی خوردم خودمم ترس برم داشته اخه موقع پریودی آدم بدنش گرم گرم میشه 

نه اتفاقا چون خون از دست میدی بدنت یخ میکنه...احتمالا کم خون شدی🥲گرم بگیر خودتو تقویت کن اوکی میشی