2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی خدا دلت از عدالت خدا گرفته؟ عیبی نداره ادم بعضی وقتا با دیدن اطرافیانش همچین حسی بهش دست میده ...

متاسفانه تا یع نعمت خوب بهم میده بلافاصله یع اتفاق بد هم میفته ک از ته دل خوشحال نیستم هیچ موقع نشده یه نعمت خوب بده بهم و بعدش اشکم در نیاد

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

چون نمی‌دونم به چه دلیلی حس اینو پیدا کردم که تو نی نی سایت فعالیت کنم. حس اینو بهم می‌ده که تو یه جمع بزرگ از افراد مختلف هستم که دارن در مورد مسائل مختلف بحث می‌کنن. منم که کلا به بحث و صحبت علاقه دارم، هر چند دقیقه یک بار وارد یک محفل مختلف می‌شم و با اونا هم صحبت می‌شم. 

متاسفانه تا یع نعمت خوب بهم میده بلافاصله یع اتفاق بد هم میفته ک از ته دل خوشحال نیستم هیچ موقع نشده ...

منم مثل تو بودم 

الان چند وقتی میشد که قدر شوهرمو پسرمو نمی دونستم وهمش ناشکری می کردم چون حس خوشحالی بهم دست نمیداد انگار کور شده بودم و نمی دیدم خدا چقد دوستم داره

یه نوع وسواس منفی بافیه

اول از همه و مهمتر از همه خداتو شکر کن سلامتی و سرحال

هیجی بالاتر از جون آدم نیست

بعد اونم سعی کن نگاهتو مثبت کنی و انقدر با گریه و فکرای بد زندگیتو سخت نکنی

دورت بگردم عزیزم این روزا زندگیا همه جوره سخت شده تو سعی کن دلیل حال خوبت باشی

رفتن تو قیافه برام 😔😔😔بخدا مادرشوهرم ببینی تا بحث میکنه با پدر شوهرم تاخودشو تبرعه نکنه ول نمیکنه ...

محل نده تا خودشون اوکی بشن، والا😏توهم قیافه بگیر

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

دخترمو تازه خوابوندم.مریض شده روانیم کرد امروز قشنگ.و دارم فک میکنم تا ۵ شنبه که مهمون دارم خوب میشه 

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

منم مثل تو بودم  الان چند وقتی میشد که قدر شوهرمو پسرمو نمی دونستم وهمش ناشکری می کردم چون حس ...

من از خدا خواسته های زیادی ندارم ولی برای بقیه بنده هاش غیر ممکن هارو ممکن کرد با این حال هیچ موقع ازش شکایت نکردم امیدوارم خودش یع نگاهی به زندگیم بندازه

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

نه من شروع به کتاب خوندن کنم باید حتما به اتمام برسونم هزار صفحرو تا مغزم اجازه خواب صادر کنه😐😐

من فقط راجب رمان اینجوریم، در حد کور شدن هم رفتم  ولی یه شبه یه رمانو تموم کردم🤣 

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....