2777
2789
عنوان

دختر ۱۰ سالم خیلیییییی

636 بازدید | 24 پست

خیلیییییی فوق العاده لاغر و نحیفه. رنگ و رو هم اصلا نداره. 

دکتر تعذیه باید ببرمش یا غدد؟

بعد اینکه حالا هر کدوم هم ببرم ازم آزمایش میخان درسته؟ بهتر نیست از قبل ازش آز بگیرم بعد برم؟

که نخام دوباره پول ویزیت بدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا ازمایش نشون دادن دیگ ویزیت نمیگیرن

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

اولا آزمایشگاه بدون نسخه پزشک ازتون آزمایش نمیگیره.

دوما مگه شما میدونید چه نوع آزمایشی لازمه؟

اول برید پیش دکتر اگ لازم باشه دکتر آزمایش مینویسه.

اکثر پزشکا واسه دیدن آزمایش ویزیت نمیگیرن.

شما از کجا میدونی چه آزمایشی باید بنویسن،درضمن با نسخه دکتر آزمایش با بیمه کمتر میشه،بدون نسخه آزمایشگاه ،آزمایش نمیگیره که اصلا

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)