2777
2789
عنوان

رحیل😂😂😂

375 بازدید | 13 پست

من پیش بینی کرده بودم سرگرد زمان عاشقش میشه 😏 که شد 😏

پیش بینی بعدیمم اینه که احتمالا سرگرد زمان میمیره

اگر نمیره اون یکی پسره میمیره و رحیل در اخر با یکی ازین دوتا ازدواج میکنه

بیتاج هم که میمیره🗿

بنظر شما چیمیشه؟

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

فیلم جالبیه؟؟؟ارزش دیدن داره؟؟

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیاج واسه چی میخاد مها رو واسه شوهرش بگیره؟؟ اصلا مها کیه؟؟

🗿💔💔💔

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
فیلم جالبیه؟؟؟ارزش دیدن داره؟؟

منکه اصلا اهل فیلم های تلویزیون نیستم

ولی این یکیو خیلی پیگیرم خیلی باحاله بنظرم 🤩

این چیه؟؟ توضیح بده بابا

رحیل یه سریال تلوزیونیه

درباره یه دختر قاجاری به نام مهاست که شاهزادست ولی معلوم میشه رعیته و یعالمه ماجرا، اول که ولیعهد عاشقش بوده ولی وقتی رعیت شد نتونست باهاش ازدواج کنه خود مها عاشق یه پسر رعیت هست و دوست داره با اون ازدواج کنه ولی بیتاج که زن یه سرگرده و جادوگره فهمیده مها یه یاقوت قرمز داره که خیلی با ارزش و قدرتمنده و برای سحر و جادو عالیه خلاصه این بیتاج بزور میخواد مها رو با شوهرش مزدوج کنه تا شوهرش هم که ادم بدیه وقتی باهاش ازدواج کرد دوتایی ازش یاقوتو بگیرن بعد خود مهارو بکشن

بعددد امشب این قسمتی که داد مها که با معشوقش فرار کرده بود رو سرگرد زمان و دارو دستش پیدا میکنن ... مها هم خیلی دختر با جنم و سر سنگین و باهوشیه، دیگه برای اینکه گیر نیوفته معشوقش میره به سرگرد زمان خودشو نشون میده که سر گرد زمان میشه شوهر بیتاج همون جادوگره

سرگرد زمانم که هیچوقت عاشق هیچ زنی نشده بوده حتی زنش بیتاج که عاشقانه عاشقشه و ارزوشه سرگرد زمان یکم عاشقش باشه یهو عاشق مها شد ، بشدت هم بدجور، دیگع بقیشو هنو نداده

رحیل یه سریال تلوزیونیه درباره یه دختر قاجاری به نام مهاست که شاهزادست ولی معلوم میشه رعیته و یعالم ...

دستت درد نکنه عزیزم بابت توضیحت🙏🌺

فقط اگه مها رعیته پس تو قصر چیکار میکنه؟؟

چرا بیرونش نمیکنن تا ازاد باشه؟؟؟

یعنی ولیعهد هنوزم میخادش ولی چون رعیته نمیتونه باهاش ازدواج کنه؟؟

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
دستت درد نکنه عزیزم بابت توضیحت🙏🌺 فقط اگه مها رعیته پس تو قصر چیکار میکنه؟؟ چرا بیرونش نمیکنن تا ...

خواهش میکنم عزیزم

از قصر که بیرون نشده نوکر اونجا شده

برای این نمیزارن بره چون میخوان با سرگرد زمان ازدواج کنه

ولیعهد دیگه بیخیال شده خودش داره تلاش میکنه مهارو با سرگرد مزدوج کنه تا به نفعش بشه

🗿💔💔💔

امشب نداره ؟

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
امشب نداره ؟

نه بخواتر فوتبال نمیده

نه بخواتر فوتبال نمیده

چه حیف تازه حساس شده بود 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
چه حیف تازه حساس شده بود 

اره 

هر دفعه به یه بهونه ای نشون نمیدن