2777
2789
عنوان

آغاز ۲۳ سالگی من ....

689 بازدید | 35 پست

باز هم ۱۴ آذر فرا رسید .....

من دارم ۲۲ امین چهاردهم ماه آذر رو تجربه میکنم🫀🌱 

زندگی چیز عجیب ، شیرین و گاهی تلخی هست .....

جز یه دوست دوران بچگی 

کسی یادش نبود تولد من رو ....

(خانواده هم برادرم اول آذر یادش بود ولی بقیه اش خودم هی تذکر میدادم🤣) 

امسال دانشجو شدم .... رشته ای که اولویت دلم نبود ...

هنوز حسرت آرزو هامو دارم ....گاهی فکر میکنم میگم دختر از زندگیت دیگه چی میخواستی که انقدر هنوز ناشکری....

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که لااقل خدا یه جرعه ای از تلاش هاتو پاسخ داد ....عاقبت و صلاح تو که دست خودت نیست.....

خیلی وقته از تنهایی خسته ام ....نه خواهری ... نه دوستی ....

قبلنا کمتر خودمو بروز میدادم ..... شاید میشد گفت درصد درونگراییم بیشتر بود..... الان خیلی تنهام ....خیلی بروز میدم .... خستمه کاش خواهر داشتم... آخه مگه میشه توی زندگیت هیچ کسی نباشه....جنس مخالف به کنار من حتی جنس موافقی ندارم ....

من خیلی اجتماعی ام و دوست زیاد دارم ولی جای خواهر رو نمیگیرن...

تو این مدت ...

حتی یه بار یکی بهم ابراز علاقه نکرده .... همیشه هیچ حسی توی زندگیم نبوده با اینکه پذیرای احساسات هستم ....

این روزا فکر موفق شدن هستم....چیکار کنم رشد بدم خودمو ... لازمه چه مهارت هایی بلد باشم؟؟؟ 

اما زندگی ابعاد بیشتری داره قطعا .... جدیدا فقط شبا میام خونه🤣🤣 همش بیرونمو کار دارم و دانشگاه و فلان و شغل و فلان ....‌

اما دلم منتظر جرقس ....واقعا خسته شده از تنهایی 🥲 

دلم میخواد خدا عمر با برکت بهم بده ...برای کشورم ایران و جامعه ام مفید باشم ....

دعای خیر بدرقه راهم باشه .... 

دلم میخواد سال جدید زندگیم خیلی قشنگتر باشه🫀😍 

منتظر دعاهای قشنگتوتم 

دوستون دارم 

Hani

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

تولدت مبارک پیله ای درحال پروانه شدن..◌ ׂ 🤍⃝ 𓈒 ۫ 𝅄 ۪

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تولدت مبارک 

دختر منم ۱۴ اذره ساعت ۹و۵۵ دقیقه دنیا اومد

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

تولدت مبارک پیله ای درحال پروانه شدن..◌ ׂ 🤍⃝ 𓈒 ۫ 𝅄 ۪

ممنونم عزیز دلم♥️🌱

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
تولدت مبارک  دختر منم ۱۴ اذره ساعت ۹و۵۵ دقیقه دنیا اومد

عزیزم تولدشون مبارک 😍🫀🌱ان شا الله عمر با عزت داشته باشند

تولدت مبارک گلم از بهترین سالهای زندگیت لذت ببر این سن یه سن طلاییه قدرشو بدون

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
تولدت مبارک عزیزدلم آرزو میکنم بهترین ها براتون رقم بخوره 🌹❤️

خیلی خیلی از شما ممنونم 😍🌱همچنین آرزوی بهترین ها رو دارم برای خودتون

و از میان روزهای تقویم امروز از آن توست زادروزت خجسته🌱

سپاس از شما 🫀🌱 

سلامت باشید

تولدت مبارک 🌷🌷🌷🌷🎉🎈✨🎇🎆🎄🎄🎃🎊🎁

ممنونم از شما 🌿