2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

1652 بازدید | 50 پست

سلام دوستان تورو خدا منو راهنمایی کنید سیکل های من ۳۲تا ۳۵روزه هستن این ماه ۳۵روز بود اگر خدا بخواد میخام اقدام کنم برای نی نی حالا همین الان که میشه شب ۱۳سیکلم کیت گذاشتم و این شد 

تو رو خدا راهنماییم کنید بنظرتون شب کیت گذاشتم درسته؟ اگر درسته برای نی نی پسر کی باید اقدام کنم و چندتا اقدام داشته باشم

سلام برای من مارک کیت خوب نیست ولی مال تو ۱۰۰ در صد مثبته ۲ اقدام بزن امشب و فردا صبح

سلام دیشب که شوکه بودم اقدام نداشتم صبح ی اقدام رفتم که اونم قبلش کیت گذاشتم کمرنگ شده بود دیگه توکل بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس از کیت های قبلی نداری؟

من سیکلهام طولانی ۳۲بعضی وقتا۳۳ این ماه هم ۳۵ بود به حساب اینکه دیر تخمک گذاریم میشه دیشب اون کیت رو گذاشتم و دیدم مثبته حالا صبح ی اقدام رفتم ولی دیگه نمیدونم چی میشه اما عکس کیت های ماه پیش رو دارم

من سیکلهام طولانی ۳۲بعضی وقتا۳۳ این ماه هم ۳۵ بود به حساب اینکه دیر تخمک گذاریم میشه دیشب اون کیت رو ...

میشا برام بفرستین باردار میشی نگران نباش اقدام داشته باش شب و ا ر گ ا س م 

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 
عزیزم توی تاپیک قبلیم زدم الانم باز کیت گذاشتم ادرارم غلیظ بود باز هاله داره 

ببین کیتت رو دیدم. 

اگه میخای طبق روش لوبیا بری هر ۲۴ساعت برو اقدام تا کیت منفی بشه. 

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭

میتونی طبق کیتهای بالا اقدام کنی. 

حالا انتخاب با خودته. 

فک کنم بازم جا داره پررنگ تر بشه. با ادرار غلیظ هر ۴ساعت کیت بزن. میتونی فردا صبح ساعت ۵ و ۶ صبح یک اقدام بری و ۱۲یا۱۵ساعت بعد اقدام اول؛ دومین اقدام رو بری. 

این کیتها که عکسش رو فرستادم برای فرشته اس. پسر باردار شد و چند نفر از بچه های تایپیک بانو طبق همین روش پیش رفتند و پسردار شدند. 

این کیتها که عکسش رو فرستادم برای فرشته اس. پسر باردار شد و چند نفر از بچه های تایپیک بانو طبق همین ...

یعنی امشب اقدام نرم ؟ من گفتم امشب ی اقدام برم فردا عصر هم ی اقدام پس فردا صبح زود هم ی اقدام 

میتونی طبق کیتهای بالا اقدام کنی.  حالا انتخاب با خودته.  فک کنم بازم جا داره پررنگ ت ...

عزیزم الان باز کیت زدم رو‌ اوجه خط نشانه از کنترل پر رنگ تره بنظرت کی اقدام کنم؟ دیشب ی اقدام داشتم