2789
عنوان

جن عاشق😂

569 بازدید | 13 پست

امروز یه کلیپ دیدم از دختری که جن عاشق داره  😐کم بدبختی داریم جن عاشق هم گویا وجود داره علائمشم نوشته بودن این تایپیک رو واسه سرگرمی و فان گذاشتم و همین که نظراتتون بدونم  من خودم به نتیجه رسیدم جن  وجود نداره  و همش از سر مشکلات روانی و روحیه. دوس داشتم وجود داشت خیلی خوب بود قبلنا بچه بودم فکر میکردم واقعیه فیلم ترسناک میدیدم دوس داشتم و هیجانی بود الان دیگه میدونم نیست و برام فیلمای ترسناک هم جالب نیستن 

لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

معلومه که جن وجود داره. اما قاطی زندگی آدما نمیشن مگر خود آدما یه کارایی کنن که جذبشون بشن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
معلومه که جن وجود داره. اما قاطی زندگی آدما نمیشن مگر خود آدما یه کارایی کنن که جذبشون بشن

من خیلی سعی کردم جذبشون کنم ولی نشد اصلا نبودن 

عشق بین انسان جن 😂 خیلی قشنگه البته

ی کلیپ دیدم امروز جن عاشق دختره هست و نمیذاره دختره ازدواج کنه همه موقعیت هاش میپرونده و خلاصه دختره میگفت خیلی عذاب کشیده گویا غیرتی هم بوده خیلی🤣🤣🤣🤣

من خیلی سعی کردم جذبشون کنم ولی نشد اصلا نبودن 

خداروشکر کن جذب نشدن. بیکاری خداییش؟بعدا به غلط کردن بیفتی؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
فک کن یخچالم ک صداش در نمیومد امشب داره بندری میرقصه واس من🫠🤣شانسم رفته تو🍑🐴

اسم کاربریت هم مناسبشه باهم ولی تنها😹😹😹🤦‍♀️اینها همه نشانه هست فعلا داره غذا برمیداره از یخچال