من بابام راضی شد عمل کنم از ترسم پشیمون نشه زود وقت گرفتم پنج شنبه عمل دارم اما دانشجو هستم خیلیا گفتن سرت نیار پایین یه راه چجوری دریایی مث ریاضی فیزیک تمرین کنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تا یکماه اول ی سطح شیبدار بذار جلوت کتابتو بذار روش و درستو بخون و مسئله حل کن
از ماه بعدش برای درس خوندن مشکلی نداری
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
گفتم بزارم دوماه دیگه ترسیدم باز بابام منصرف بشه اما استرس،امتحانامم دارم
میتونی همین الانم از دکترت بپرسی
پیام بده دایرکتش یا واتساپ
بگو که فصل امتحاناتمه میتونم بعداز سرمو پایین بگیرم درست بخونم؟
اما هفته اول یمفدار گیجی و بیحالی داری بعلاوه گچ روی بینی و تامپون یا ایر وی، هفته اول ک فکر نکنم بتونی درس بخونی