یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مادر شوهر من خیلی مهربون هستش و باهم خوبیم ولی نمیدونم چرا وقتایی که ما میریم سفر زیارتی ناراحت میشه ،میگه بزید شمال برید شیراز چرا هی زود به زود میرید مشهد میرید کربلا ،درحالیکه خودش آدم مذهبی هستش ولی دوست نداره ما بریم زیارت این مسئلله منو خیلی ناراحت میکنه
ماخر بار بخوایم بریم بهش میگیم بیا ولی جون ما با ماشین میریم ایشون سختشونه نمیان ،دستشون از نظر مالی خیلی بازه خداروشکر ولی بیشتر خرج بریز و بماش و این چیزا میکنن میتونن خودشون با هوامیماهم برن ولی نمیرن ،اونوقت دوست نداره ماهم بریم
یبار با هواپیما همه با هم برید بذار از دلش دربیاد ثواب هن داره خیلی ثواب داره یکی رو ...
ای خواهر ما اکه پول هواپیما داشتیم که خودمون با هواپیما میرفتیم 🤣🤣 چون وسعمون نمیرسه با ماشینمون میریم خودمون ۴ نفریم اخه ،وگرنه ما از خدامونه ترزو داریم بتونیم ببریم زیارت هم مادرشوهرم رو و هم مادرم رو البته ناگفته نماند پیرهم نیستن که اذیت بشن نزدیک ۵۵ سالشونه ولی میگن نمیتونم با ماشین بیام البته بنظر من پدرشوهرم جلو ما نمیگه ولی اونم اجازه نمیده بهش که بیاد بدون خودش