2777
2789
عنوان

مادرشوهر حسود💁

764 بازدید | 17 پست

کیا مادرشوهرشون حسوده

به چیه شما حسادت میکنه؟

مال من به خانوادم شدیدا حسادت میکنه،میگه من عروس شدم تو سن پایین رفتم شهر غریب ولی تو همیشه مورد حمایت خانوادتی

به دستپختم

به خوشگلی بچم ک از بچه خواهر شوهرم خیلی قشنگ تره

به خدا توهم نزدم ،همش عین واقعیته،همه فهمیدن،خیلی هم زبونش نیش داره،همه میدونن اون چیه جز شوهرم ،که اونم بلاخره مادرشه دوسش داره

به همین خاظر خوابم نبرده

هر وقت یادم میاد کارها و رفتارهای مادرشوهرم رو .....

هیچ وقت نمیبخشم جوونی ام به خاطر نابود شد

حالا گذشته شوهرم تازه چند ساله باور کرده

الان کاری به من ندارع ولی من پیر شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهر من خیلی مهربون هستش و باهم خوبیم ولی نمیدونم چرا وقتایی که ما میریم سفر زیارتی ناراحت میشه ،میگه بزید شمال برید شیراز چرا هی زود به زود میرید مشهد میرید کربلا ،درحالیکه خودش آدم مذهبی هستش ولی دوست نداره ما بریم زیارت این مسئلله منو خیلی ناراحت میکنه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
کل تاپیکای نی نی سایت رو بگردی ۹۹ درصد مادرشوهر حسود  خواهرشوهر حسود جاری حسود برادرشوهر هی ...

من که اولین باره میبینم ببخشید دیگه زیادم بیکار نیستم از صبح تا شب تو نی نی سایت باشم

خوش بحالت چیکارش کردی فهمید

من هیچی.....هیچی فایده نداشت

زمان بهش فهموند بالاخره

و کارهایی که مامانش در حق خودش و من کردن راستش قابل درک نیست چطور .....

اصلا نشون نمیده شوهرم یکبار از زبونش در رفت گفت انگار من سرراهی بودم 

خب یبار اونم ببربد  شما که اینقدر اهل سفرید

ماخر بار بخوایم بریم بهش میگیم بیا ولی جون ما با ماشین میریم ایشون سختشونه نمیان ،دستشون از نظر مالی خیلی بازه خداروشکر ولی بیشتر خرج بریز و بماش و این چیزا میکنن میتونن خودشون با هوامیماهم برن ولی نمیرن ،اونوقت دوست نداره ماهم بریم

ماخر بار بخوایم بریم بهش میگیم بیا ولی جون ما با ماشین میریم ایشون سختشونه نمیان ،دستشون از نظر مالی ...

یبار با هواپیما همه با هم برید 

بذار از دلش دربیاد 

ثواب هن داره

خیلی ثواب داره یکی رو ببری زیارت 

بعد دیگه گیرش کمتر میشه

یبار با هواپیما همه با هم برید  بذار از دلش دربیاد  ثواب هن داره خیلی ثواب داره یکی رو ...

ای خواهر ما اکه پول هواپیما داشتیم که خودمون با هواپیما میرفتیم 🤣🤣 چون وسعمون نمیرسه با ماشینمون میریم خودمون ۴ نفریم اخه ،وگرنه ما از خدامونه ترزو داریم بتونیم ببریم زیارت هم مادرشوهرم رو و هم مادرم رو البته ناگفته نماند پیرهم نیستن که اذیت بشن نزدیک ۵۵ سالشونه ولی میگن نمیتونم با ماشین بیام البته بنظر من پدرشوهرم جلو ما نمیگه ولی اونم اجازه نمیده بهش که بیاد بدون خودش