عاشق_طبیعت مدیر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 13901 عنوان مادرشوهر حسود💁 | مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 17 پست کیا مادرشوهرشون حسودهبه چیه شما حسادت میکنه؟مال من به خانوادم شدیدا حسادت میکنه،میگه من عروس شدم تو سن پایین رفتم شهر غریب ولی تو همیشه مورد حمایت خانوادتیبه دستپختمبه خوشگلی بچم ک از بچه خواهر شوهرم خیلی قشنگ ترهبه خدا توهم نزدم ،همش عین واقعیته،همه فهمیدن،خیلی هم زبونش نیش داره،همه میدونن اون چیه جز شوهرم ،که اونم بلاخره مادرشه دوسش داره 1402/09/14 | 00:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__آفتابگردان__ عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 230 کل تاپیکای نی نی سایت رو بگردی ۹۹ درصد مادرشوهر حسود خواهرشوهر حسود جاری حسود برادرشوهر هی ... 😂😂😂
gloom عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 5964 ای خواهر ما اکه پول هواپیما داشتیم که خودمون با هواپیما میرفتیم 🤣🤣 چون وسعمون نمیرسه با ماشینمون م ... اها خب آخه گفتی وضع اونها خوبه پس باید اونها شما رو با هواپیما ببرنمن سالهاس مشهد نرفتم یکم، بی ادبی نباش دلگیرم از آقا میشه قسمتت شد برا منم دعا کنی ،خیلی دلشکسته ام
1401smb عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 19659 اها خب آخه گفتی وضع اونها خوبه پس باید اونها شما رو با هواپیما ببرن من سالهاس مشهد نر ... اره عزیزم وضعشون شکر خدا خیلی خوبه ولی خب ما معمولی هستیم اره دقیقا اونت باید مارو ببرن🤣عزیزم ان شالله به زودی زود قسمت بشه بری منم حتما اگر دوباره رفتم ان شالله براتون دعا میکنم دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم