2777
2789
عنوان

عروسی نوه🥰

277 بازدید | 25 پست

اقا چن وقت دیگه عروسی بچه خواهرمه و مامانم به عنوان مادربزرگ عروس کت و دامن بپوشه؟ موهاش را رنگ نمیکنه میگه زشته😐🤦‍♀️ و از طرفی ارایشگاه هم نمیره

اره بپوشه مشکلش چیه

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کت دامنای شیک هستن که مناسب سن ایشونه و فوق العاده قشنگه رنگ مو و آرایش رو هم احتمالا خودشون دوست ندارن وگرنه استقبال میکردن ولی شما چند بار دیگه هم نزدیک عروسی بگید شاید اون موقع نظرشون عوض شه

خودتون تو خونه آرایشش کنید

موهاش هم اگه سفید داره حنا هندی رنگ مشکیشو بذارید حالا اگه به رنگ راضی نمیشه

کت و دامن هم اگه شیک باشه چرا که نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کت دامنای شیک هستن که مناسب سن ایشونه و فوق العاده قشنگه رنگ مو و آرایش رو هم احتمالا خودشون دوست ند ...

اخه نمیاد که🤦‍♀️😬 میگه دیگه ازم گذشته و عروسی نوم هست من و چه به این کارا