2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان راه حل قطعی داره؟

177 بازدید | 10 پست

خسته شدم از دکتر رفتن و قرص انداختن هر دکتر ی قرص جدید میده که تا قطع میکنم باز همون اش و کاسس خیر سرم تو اقدام بودم ولی هیچی به هیچی😂

ال دی پروژسترون متفورمین دوسه تا قرص دیگه یادم نیس اسمشون انداختم اینارو تروخدا راه حلی میدونین بگین عرق رازیانه هم خوردم بی فایدس از همون اوایل بلوغ تنبلی دارم

اگه راهی پیدا کردی به منم بگو 😂💔

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاح سبک کن برو تو اینستا و پیج بارداری فلورا رو ببین توضیح داده کامل Bardari_felora

اخه سبکمم عوض کردم رژیم مدیترانه ای گرفتم ورزش و تحرک دارم استرسم و کم کردم بازم نمیشه

خسته شدم بخدا میگفتن وزنت زیاده وزن کم کردم الا دیگه چوب شدم بازم درست نشد

هی منم همینطور دیگه بریدم کامل خوب شدم اما دوباره لعنتی اومد حامله ام نمیشم لوله هامم بسته بودن با عکس باز شدن اما الان امیدی دیگه ندارم به خدا

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
هی منم همینطور دیگه بریدم کامل خوب شدم اما دوباره لعنتی اومد حامله ام نمیشم لوله هامم بسته بودن با ع ...

والا پیش شوهرمم نمیتونم غر بزنم🤦🏻‍♀️چون مشکل از خودمه بعد تو سونو جدیدم نوشته ضخامت رحم هم زیاد شده فردا میبرم دکتر ببینه استرس اونم دارم الان

والا پیش شوهرمم نمیتونم غر بزنم🤦🏻‍♀️چون مشکل از خودمه بعد تو سونو جدیدم نوشته ضخامت رحم هم زیاد شد ...

ما هیچ مشکلی نداریم عزیزم تنبلی تخمدان فقد یکم دیرتر میزارع حامله بشیم اون قدر ها هم مهم نیست زندگی ناسالمی داریم جلوی شوهرت اعتماد به نفس داشته باش لطفا چند پریودی هستی که ضخامت بالاعه