2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۵ وعده ان‌شاءالله 

مبشه لطفا بگی امیدی به آینده بهتر هست ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
شخصیتمو بگو یعنی چ وایبی ازم میگیری  و کنکور  و رشته ای ک قبول میشم شوهر آینده ام چطوره؟

یکم رکی و رو در بایستی با کسی نداری

با هر کسی هم گرم نمیگیری اگ از کسی ناراحت بشی کینه ازش ب دل میگیری 

متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠

عزیزم توروخدا منم بگو تو شرایط بدی هستیم پول واممون جور میشه ؟ پولی که دادیم بنده خدا فردا برمیگرد ...

برای بازگشت سوره یوسف بخون ی بند و ۷ بار گره بزن ۳۳۳ مرتبه الله الصمد اره ان‌شاءالله برمیگردونه ذکر الله الصمد بشه ورد زبونت امیدتو نا امید نمیکنه خبر خوبشو بده بهم خوشحال میشم 

خیلی دست ب دعایی نیش و کنایه میزنن مخصوصا ی خانم کزبونش عین نیش مار برات اون ولی معجزه و خوشحالی میب ...

واسه منم بگو کی حامله میشم کی ماشین میخریم

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
اگه بخونی حتما قبول میشی همونجا و مقطعی ک میخوای ان‌شاءالله 

ببخشید مزاحم میشم یه سوال پرسیده بودم نگفتید اومدم دوباره بپرسم 😶

دلیل سرد شدن و بی محلیش به نظرتون از ناراحتی؟ از چی ناراحت؟ (کم توجهی؟)

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792