2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ وعده ان‌شاءالله 

مبشه لطفا بگی امیدی به آینده بهتر هست ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
شخصیتمو بگو یعنی چ وایبی ازم میگیری  و کنکور  و رشته ای ک قبول میشم شوهر آینده ام چطوره؟

یکم رکی و رو در بایستی با کسی نداری

با هر کسی هم گرم نمیگیری اگ از کسی ناراحت بشی کینه ازش ب دل میگیری 

متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠

عزیزم توروخدا منم بگو تو شرایط بدی هستیم پول واممون جور میشه ؟ پولی که دادیم بنده خدا فردا برمیگرد ...

برای بازگشت سوره یوسف بخون ی بند و ۷ بار گره بزن ۳۳۳ مرتبه الله الصمد اره ان‌شاءالله برمیگردونه ذکر الله الصمد بشه ورد زبونت امیدتو نا امید نمیکنه خبر خوبشو بده بهم خوشحال میشم 

خیلی دست ب دعایی نیش و کنایه میزنن مخصوصا ی خانم کزبونش عین نیش مار برات اون ولی معجزه و خوشحالی میب ...

واسه منم بگو کی حامله میشم کی ماشین میخریم

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
اگه بخونی حتما قبول میشی همونجا و مقطعی ک میخوای ان‌شاءالله 

ببخشید مزاحم میشم یه سوال پرسیده بودم نگفتید اومدم دوباره بپرسم 😶

دلیل سرد شدن و بی محلیش به نظرتون از ناراحتی؟ از چی ناراحت؟ (کم توجهی؟)

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️