2777
2789
یا تا اخر یا سا اینده ان‌شاءالله گلم توکل کن ب خدا تاپیک حاجت رواییمو بخون ان‌شاءالله حاجتت روا میشه ...

گلم جواب سوال منو هم میدین بی زحمت. 

یه خانواده میخواد مهاجرت کنه پاسپورتشون از سفارت کی میاد ؟؟

Gün olur  şafaklanir karanliklar bin parçaya
خیلی دست ب دعایی نیش و کنایه میزنن مخصوصا ی خانم کزبونش عین نیش مار برات اون ولی معجزه و خوشحالی میب ...

واسه منم میگی خوااهش میکنم

کی عقد میکنم با عشقم یا کس دیگه

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسم‌میگه اوایل بهار یا پاییز موقعی ک فکرشم نمی کنی

شما حس شسم هستین

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
خیلی دست ب دعایی نیش و کنایه میزنن مخصوصا ی خانم کزبونش عین نیش مار برات اون ولی معجزه و خوشحالی میب ...

میشه درخاست منم قبول کنی یا اگ قبول نمیکنی همینجا میگم

میخام راجب طلاقم بدونم راجب خودم کلا راجب چییزای ک تو فکرمه

خدایا تو بچین؛تو بچینی قشنگه...
آشتی دارید ان‌شاءالله  ۵۰ ۵۰ ینی دلتون ب یاد همه و باهم پیش قدم میشید ان‌شاءالله  خوبه ا ...

بنظرت عشقم با اون نامزد می‌کنه یا ن؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

گلم جواب سوال منو هم میدین بی زحمت.  یه خانواده میخواد مهاجرت کنه پاسپورتشون از سفارت ...

معمولا پاسپورت تا یک ماه نهایتا دو ماه میاد 

مال ما یک هفته ای اومد(همین امسال)

اما تو بمون برام....تا با صدای بی صدا بگم برات! تنها امید من به این دل خراب،تویی....
ی چیز دیگه چرا انقد بی تفاوتم ! چیز خاصی خوشحالم نمیکنه خودمم میدونم ی جوریم😑

چون هنوز تو فکری عزیزم منم اونجوری بودم یخورده بهتر شدم توکل کن ب خدا عزیزم شادی هم خواهی داشت ان‌شاءالله 

اسم شوهرم چیه 

حامد ، سعید

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌