2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 116 پست
اررره میاد عزیزدلم عاشقته خیلی زیاد به زودیی

سلام عزیزم

شبت بخیر

دیروز دلمو شاد کردی گفتی بهم برمیگرده

بعد یه گناهی کردم همش فکر میکنم خدا لطفشو ازم بگردونه

برا همین دوباره میپرسم

هنوزم میگی سیدعلیرضا بهم برمیگرده؟؟؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم هرچیزی رو نمیتونم پیش بینی کنم .اینایی ک همه چی رو میگن دروغ میگن بهتون‌ سال اینده ازدواج میک ...

توروخدا میگی عشقم برمیگرده یانه اخه خیلی دوسم داشت نمیدونم چجوری دلش اوند ب خانوادش گوش کنه بره 😭

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
6نفرین ،دوتا خواهرو دوتا هم برادر دارین

عزیزم در مورد چی حس می‌کنی ازدواج دارم ؟شوهرر قبلیم منو فراموش کرده ؟ تو رابطه »

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

عزیزم در مورد چی حس می‌کنی ازدواج دارم ؟شوهرر قبلیم منو فراموش کرده ؟ تو رابطه »

بله،فراموشت کرده

یه خواستگار خیلیی خوبی برات میاد انشاالله

حسم اینارو بهم میگه،برای ازدواج دومت شیش ماه نامزد بمونید مشاوره برید،عجله هم نکنید

متاهلمممممم حرومزاده ها درخواست ندین جاکشا ریدم تو دهن نرهای سایت

بله،فراموشت کردهیه خواستگار خیلیی خوبی برات میاد انشااللهحسم اینارو بهم میگه،برای ازدواج دومت شیش ما ...

اصلا بابت خیانتی که بهم کرد پشیمون نیست؟

بنظرت من تصمیم درستی گرفتم بابت خیانت عاطفی بلافاصله جدا شدم 

و فرصت ندادم بار اولش بود 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

اصلا بابت خیانتی که بهم کرد پشیمون نیست؟بنظرت من تصمیم درستی گرفتم بابت خیانت عاطفی بلافاصله جدا شدم ...

نهه عشقم کارت درست بود کسی که خیانت میکنه اصلاا قابل بخشش نیست،مثل ابیه که روی فرش ریخته شده و نمیشه جمعش کرد،اصلاا پشیمون نشده اگرم شده دیگه فایده نداره،اون مثل دندان عقله باید بکشیش بندازیش دور

اصلااا بهش فکر نکن،منم شوخرسابقم عاشق یکی دیگه بود

منو طلاق داد بلافاصله رفت گرفتش

نهه عشقم کارت درست بود کسی که خیانت میکنه اصلاا قابل بخشش نیست،مثل ابیه که روی فرش ریخته شده و نمیشه ...

آخه این عاشقش نبود منم طلاق نداد خودم بزورگرفنم🥺

آخه این عاشقش نبود منم طلاق نداد خودم بزورگرفنم🥺

ولش کن ارزش نداره بهش فکرنکن،چه بهترکه خودت طلاقتو گرفتی