2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 116 پست
عزیزم هرچیزی رو نمیتونم پیش بینی کنم .اینایی ک همه چی رو میگن دروغ میگن بهتون‌ سال اینده ازدواج میک ...

من کی حامله میشم عزیزم بچه م سالم یا نه؟

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا افراد با دارای این حس قوی حس می‌کنند موردی خاص قرار است اتفاق بیفتد و آن مورد در واقعیت رخ می ...

من هراتفاقی وقبلا تو خواب میبینم ودقیقا همون چیز میشه اصلا تاخواب کسیو یا اتفاقی ومیدیدم حتی زمان وقوعشو هم حس میکردم ولی این حس الان از بین رفت وهیچیو دیگه توخواب نمیبینم،اصلا یک چیزتعجب آوریه

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌
ماه تولدم میگی اول اسمم اشتی اخرش یا طلاق ثبت میشه

خرداد

اول اسمتم م داره

نه آشتی میکنی ولی شرط بزار براش

متاهلمممممم حرومزاده ها درخواست ندین جاکشا ریدم تو دهن نرهای سایت

اره گلم خانواده عالی وضع مالی توپ خونه ماشین و... خیلییم دوستت دارن خوشبختت میکنه امسال عروس میشی ب ...

زیبا منو میگی

کی یه شادی از ته دل برام اتفاق میفته🥹

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
من هراتفاقی وقبلا تو خواب میبینم ودقیقا همون چیز میشه اصلا تاخواب کسیو یا اتفاقی ومیدیدم حتی زمان وق ...

در مورد بیداری کندالینی مطالعه کن .احتمالا چاکراهاتون نامتعادل شده .در حال حاضر در شرایطی هستی که نگرانی و استرست زیاده .ی مدت از استرس دوری کن

در مورد بیداری کندالینی مطالعه کن .احتمالا چاکراهاتون نامتعادل شده .در حال حاضر در شرایطی هستی که نگ ...

دقیقا هم همینجوریه😑خیلی استرسیم 

عزیزم میتونی بگی این ماه بارداری دارم یا نه؟🥺

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌

بابا وقت گذاشتم تاپیک زدم اگه جواب نو نمیدین قفل کنم تاپیکو؟

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

عزیزم هرچیزی رو نمیتونم پیش بینی کنم .اینایی ک همه چی رو میگن دروغ میگن بهتون‌ سال اینده ازدواج میک ...

سیدعلیرضا بهم برمیگرده؟

لطفا

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱