2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 116 پست
چیشد درست گفت ،یا زیاد گفت😅

درست بود😮

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

معمولا افراد با دارای این حس قوی حس می‌کنند موردی خاص قرار است اتفاق بیفتد و آن مورد در واقعیت رخ می‌دهد. بعضی از این افراد خواب اتفاق خاصی را می‌بینند و آن اتفاق در بیداری عیناً رخ می‌دهد. افرادی که حس ششم قوی دارند، در اغلب موارد خواب‌های واضح‌تر و کاملا مشخص‌تری نسبت به سایرین می‌بینند و این خواب‌ها را به خوبی به یاد دارند. بعضی از آن‌ها تا حدی می‌توانند با خواب‌هایشان تعامل برقرار کنند و حتی گاهی چیزهایی می‌بینند که دیگران نمی‌‌بینند و مسائلی را می‌شنوند که دیگران نمی‌شوند.

تمایل این افراد به مسایل ماوراءالطبیعه بیشتر است. افرادی دارای این حس، قوه و قابلیت خلاقه بسیار بالایی دارند و دلیل آن را دریافت اطلاعات از منابعی غیرمعمول می‌دانند. بسیاری از نابغه‌های دنیا مدعی هستند که چنین حسی دارند.

توانایی تله‌پاتی یا توانایی ارسال و دریافت تصاویر ذهنی و یا خواندن آن‌چه در ذهن دیگران وجود دارد نیز به این حس مرتبط است. افراد دارای این حس توانایی پیش‌بینی آینده را نیز دارند و وقایع و اتفاقاتی که در آینده رخ می‌دهد به نحوی به آن‌ها الهام می‌شود. گفته می‌شود در دنیا یکی از معروف‌ترین نمونه‌هایی که این حس را داشته، نوستراداموس پیشگو است.

عزیزم میشه بگی حسن چی میگه  اون پسری که شیش ساله از دور نگاه می‌کنه هدفش چیه  چی میخواد ...

چهر نفر نبودیم😁

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

به نیتی که دارم میرسم یا ن؟!

ارع انشاالله قشنگم به زودی برات دعا میکنم ادم نماز خون نیستم ولی از ته دل برات دعا میکنم چون هرچی از خدا خواستم بهم داده

متاهلمممممم حرومزاده ها درخواست ندین جاکشا ریدم تو دهن نرهای سایت

6نفرین ،دوتا خواهرو دوتا هم برادر دارین

چیشد چرا جواب نمیدی؟تروخدا بگو

در بسیاری از مواقع ما در شرایطی قرار می‌گیریم که باید وقوع یک رویداد را از قبل حدس بزنیم و در عین حال شواهد کافی نیز برای این مسئله در اختیار نداریم. افرادی که حس ششم قوی‌تری دارند، معمولاً حدس‌های درست‌تری می‌زنند. در واقع بسیاری از شواهد در محیط هستند که هوشیارانه پردازش نمی‌شوند. اما این افراد به دلیل دست‌یابی بیشتر به پردازش‌های زیر آستانه‌ای، از توانایی بالاتری برای حدس زدن صحیح برخوردارند.

یک موردش حدس زدنه موارد دیگه ام هست .خواستین بکین توضیح بدم .

حدس هم فقط در موارد ضروری 

خدانکنه گلم

من؟