2777
2789
عنوان

این همه تبعیض چرا واقعا

237 بازدید | 18 پست

چهارسال پیش دانشگاه قبول شدم ینفر برنگشت بگه  مبارکه  درصورتی که یکی از بهترین دانشگاه ها قبول شدم 

ولی الان دختر خالم دانشگاه ازاد قبول شده  فقط ماهی ده تومن   هزینه  داره  چون یه شهر دیگس رشته اشم اینده ای نداره   ولی شده گل سر سبد فامیل  راه به راه تبریک و کادو میگیره و کلی خوراکیم میزارن برای خوابگاه رفتنش  یکی از اینا مامان خودمه  

مادربزرگم به من کادو نداد ولی به دختر خالم داد 

من تاحالا به مادربزرگم بی احترامی نکردم ولی دختر خالم  دائم  باهاش دعوا میکنه بهش حرف میزنه حتی بارها بهش گفته  دختر خوبی تربیت نکردی  ولی بااینا احترامش بیشتره 

من کادو واسم مهم نیست ولی دلم شکست 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی کنور خودش یک طرف اون سرکوفت اطرافیان و مقایسه وتبعیض هاشون یک طرف  فقط میتونم بگم فراموش ...

از همه بیشتر حرص میخورم دختر عموم دانشگاه قبول شد مامانم براش رو تختی  برد ولی دختر عموم حتی تلفن برنداشت به من تبریک بگه  باورت میشه هنوز نپرسیده من چی میخونم 

یاد بگیر آدم‌های بدرد نخور برات مهم نباشن  روی هدفت تمرکز کن خوب درس بخون همزمان دنبال یاد گرف ...

خداروشکر روز به روز شرایط زندگی  من بهتر میشه  خیلیاشون دنبال نابودیم بودن ولی موفق نشدن

دنبال کلمه می‌گشتم که دیدم پست بالا دقیقا حرف منو زده، میخوان اون بچه سرتق رو رام کنن. شما خودت خوبی، نیازی نمیبینن زحمت بکشند.

البته کارشون درست نیست. هم تبعیض درست نیست و هم اینکه آدم ۱۷-۱۸ ساله دیگه بزرگ شده و تغییر زیادی نمیکنه، ولی بزرگترها اینو فراموش میکنن.