2777
2789
عنوان

اگر یه زن و شوهر...

441 بازدید | 51 پست

دائم همدیگر رو تحقیر کنن جلو بچه

از همدیگه بد بگن جلو بچه

هیچوقت همدیگه رو درک نکنن

همش دعوا کنن جلو بچه

دائم شوهر غر بزنه جلو بچه

دائم زن عصبانی باشه جلو بچه

به بچهاشون اهمیت ندن

همش پدر بچشو تحقیر کنه سر هرچیزی یا حتی الکی

هیچوقت مادر وقت صحبت با بچه نداشته باشه

همش پدر حرف مرگ و مردن بزنه و ناشکری کنه

و همچنین بچه شون کم کم راهشو پیدا کرده باشه و دنبال این باشه که دین اسلامو بیشتر بشناسه ولی مادر پدر خودشون فقط از مسلمون بودن یکیشون فقط نماز بخونه اون یکی فقط حجاب داشته باشه و بابت همین همش با حرفاشون میسوزننش

همچنین اون زنو شوهر هیچوقت خودشونو تو هیچ مسئله ای تقصیر کار ندونن و همش بندازن تقصیر بقیه

برای هر رفتار بدشون بهونه بیارن

بعضی اوقاتم درباره تلاق حرف بزنن تو دعواشون

بچشون چه بلایی سرش میاد؟

درباره خودم و خانوادم نیست به یه دلیلی دارم میپرسم.

خواهشا جواب بدید اگر این متنو خوندید 

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

در اینده متوجه میشین 

نکتید لطفا گناه داره اون بچه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

در اینده متوجه میشین  نکتید لطفا گناه داره اون بچه

لطفا بگید در اینده چی میشه؟

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی به اسلام داشت این وسط؟

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         
خانواده ما اینطوری بود هممون داغون شدیم 

یعنی چی؟ چه بلایی اخر سر این خانواده میاد؟

چه ربطی به اسلام داشت این وسط؟

بگو برای چی میگی ربطی نداره؟؟

لطفا بگید در اینده چی میشه؟

همه اینا تو روحیه بچه تاثیر میزاره پرخاشگر میشه عصبی ببخشید شاید یه بزهکار

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ما بخاطر بچه هامون رفتارامونو تغییردادیم

ای کاش همه مثل شما باشند❤️❤️❤️ خدا به همه اعضای خانواده تون و خودتون ارامش و شادی بده✨🌊🍀🌱

بگو برای چی میگی ربطی نداره؟؟

زن و شوهر دارن همو تحقیر میکنن بخاطر مشکل اعصاب و نداشتن تفاهم و علاقه،  ربطش به اسلام کجاست؟

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         
کاشکی در مدارس  یک کتاب مخصوص این مسائل به خانواده ها و دانش آموزان اختصاص‌بدن .خانواده های ایر ...

احساس میکنم همه اعضای اون خانواده کمبود توجه و محبت نسبت به همدیگه داشته باشن، شماهم همین فکرو میکنید؟

زن و شوهر دارن همو تحقیر میکنن بخاطر مشکل اعصاب و نداشتن تفاهم و علاقه،  ربطش به اسلام کجاست؟

من ویژگی یه خانواده رو گفتم که بدونم اخرش چی سر اون بچه میاد

و اون بچم مذهبیه و خانوادش اذیتش میکنن

حالا بازم ربطشو نمیدونی؟،❤️