2777
2789
عنوان

‌Ivf

80 بازدید | 7 پست

سلام

خیلی به دعای تک تکتون احتیاج دارم

من شنبه متوجه شدم که باید ivf کنم،و داروهای ivf ام رو از شنبه روز سوم عادت ماهیانه ام شروع کردن،روزی ۲۴ واحد آمپول سینال آف،و یه قرص ویتامین D3 و یه قرص فولیک اسید،تا روز چهارشنبه که باز برم سونوگرافی.کسی تجربه ivf داشته؟؟؟باید چه کارهایی انجام بده و این پروسه چقدر زمان میبره؟؟؟

ان شاالله خیره و به سلامتی انجام بشه و نتیجه بگیرید

ممنونم عزیزم،ان شاالله هرکس منتظر بچه اس خدا بهش بچه شالم بده،به منم اگرم صلاحمه بچه سالم بده خیلی انتظار بدیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دختر گل امیدوارم موفق باشی و دست پر از این پروسه بیرون بیای

همونجوری که دکترت گفته روز ۱۴م میری سونو تعداد فولی هات بررسی میشه نامه میدن بهت برا پانکچر صبح با همسرت میری بیمارستان و شما تحت بیهوشی که هیچیییی نمیفهمی تخمک کشی میشی همسرتم نمونه میده اگه مشکلی نباشه دو روز بعد جنین فرش برات انتقال میدن اگه احتمال هایپر باشه جنین ها همه فریز میشن و دو ماه بعد میتونین انتقال بدین برا انتقالم دارو میخوری که ضخامت رحم بالا بره روز ۱۴ باز سونو میشی روز ۱۶م انتقال اصلا نگران نباش خدا کمکت میکنه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

سلام دختر گل امیدوارم موفق باشی و دست پر از این پروسه بیرون بیای همونجوری که دکترت گفته روز ۱۴م میر ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم،ایشالا نی نی گلت صحیح و سالم بدنیا بیاد و زندگیتونو لبریز شادی و آرامش کنه،من اصلا هیچی نمیدونم از این پروسه ها،چون اولین اقدامم برای ناباروری ivf بوده

مرسی از توضیحاتت عزیزم،ایشالا نی نی گلت صحیح و سالم بدنیا بیاد و زندگیتونو لبریز شادی و آرامش کنه،من ...

ممنونم دوست عزیز مرسی از محبتت ایشالا روزی خودت منم این دسته گلو اول مدیون خدا دوم مدیون علم و تکنولوژیم ایشالا دامنت سبز شه بهترین کار رو کردی ای وی اف بهترین درمانه

اگه ‌پزشکت موافقت کرد بهش بگو جنین هاتو بلاست یا همون پنج روزه کنه و انتقال بده خیلی شانس بیشتری داره

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ممنونم دوست عزیز مرسی از محبتت ایشالا روزی خودت منم این دسته گلو اول مدیون خدا دوم مدیون علم و تکنول ...

ان شاالله همیشه دلت شاد باشه و خوشبختیشو ببینی،چشم حتما بهش میگم،مرسی عزیزم😘

ان شاالله همیشه دلت شاد باشه و خوشبختیشو ببینی،چشم حتما بهش میگم،مرسی عزیزم😘

🌹❤️🌹✋🏻🙏🏻