سلام دوستان امروز روز موعدمه دیروز و پریروز بی بی زدم هاله انداخت...عکسش توی تاپیکام هست ...یکم حالت تهوع دارم اما سینه درد خیلی شدید ندارم به نظرتون باردارم؟حقیقتا نمیخام تا شش هفته برم سونو چون خیلی تو ذوقم خورده قبلا
اگر بی بی زود هاله انداخته باشه مثبته ، برای اینکه خیالت راحت بشه آزمایش تیتر بتا بده بعد چهل ساعت هم دوباره تکرار کن اگر روند رشد بتا خوب بود یعنی بارداری و به احتمال خیلی زیاد بارداری سالمی هم هست ، سونو هم تا قبل از اینکه بتا هزار بشه اصلأ چیزی رو نشون نمیده
انقد تو ذوبم خورده که اصلا دوس ندارم ازمایش هم بدم یه جا همون شش یا هفت هفته میرم سونو اکه اوکی بود ...
عزیزم به خدا توکل کن درکت میکنم خودمم سابقه سقط داشتم و سه روز بعد از بی بی چک رفتم آزمایش در صورتیکه قبلی ها رو همون موقع ک بی بی مثبت میشد میرفتم دکتر و آزمایش و...
من تو اقدام و روز ۲۳ سینگل بی بی گذاشتم منفی شده میگم شمام اون موقعه بی بی اینا گذاشتی منفی بشه یا ه ...
اهان نه اشکال نداره ممنون عزیزم انشالله قسمت شما ....والا من اولیشو روز ۲۳ زدم منفی بود و انداختم آشغالی دیگه بعدش نکاه نکردم ببینم هاله انداخته یا نه اما دومی و سومی رو روز ۲۶ و ۲۷ سیکل زدم که هاله انداخت