2777
2789
عنوان

بارداری

71 بازدید | 12 پست

سلام دوستان امروز روز موعدمه دیروز و پریروز بی بی زدم هاله انداخت...عکسش توی تاپیکام هست ...یکم حالت تهوع دارم اما سینه درد خیلی شدید ندارم به نظرتون باردارم؟حقیقتا نمیخام تا شش هفته برم سونو چون خیلی تو ذوقم خورده قبلا

مامان یه دخمل گوگولی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر بی بی زود هاله انداخته باشه مثبته ، برای اینکه خیالت راحت بشه آزمایش تیتر بتا بده بعد چهل ساعت هم دوباره تکرار کن اگر روند رشد بتا خوب بود یعنی بارداری و به احتمال خیلی زیاد بارداری سالمی هم هست ، سونو هم تا قبل از اینکه بتا هزار بشه اصلأ چیزی رو نشون نمیده

اگر بی بی زود هاله انداخته باشه مثبته ، برای اینکه خیالت راحت بشه آزمایش تیتر بتا بده بعد چهل ساعت ه ...

انقد تو ذوبم خورده که اصلا دوس ندارم ازمایش هم بدم یه جا همون شش یا هفت هفته میرم سونو اکه اوکی بود که خب خوبه اگه نبود دوباره سقط ....

مامان یه دخمل گوگولی
انقد تو ذوبم خورده که اصلا دوس ندارم ازمایش هم بدم یه جا همون شش یا هفت هفته میرم سونو اکه اوکی بود ...

عزیزم به خدا توکل کن درکت می‌کنم خودمم سابقه سقط داشتم و سه روز بعد از بی بی چک رفتم آزمایش در صورتیکه قبلی ها رو همون موقع ک بی بی مثبت میشد میرفتم دکتر و آزمایش و...

منظورت و متوجه نشدم؟امروز موعدمه دیکه دیروز پریروز بی بی زدم

من تو اقدام و روز ۲۳ سینگل بی بی گذاشتم منفی شده میگم شمام اون موقعه بی بی اینا گذاشتی منفی بشه یا هاله بندازه اخه من ناامید شدم والا بخاطر این پرسیدن 

ببخشید یادمم رفت تبریک بگم مبارک باشه انشلا صحی و سالم بگیریربقلت 

من تو اقدام و روز ۲۳ سینگل بی بی گذاشتم منفی شده میگم شمام اون موقعه بی بی اینا گذاشتی منفی بشه یا ه ...

اهان نه اشکال نداره ممنون عزیزم انشالله قسمت شما ....والا من اولیشو روز ۲۳ زدم منفی بود و انداختم آشغالی دیگه بعدش نکاه نکردم ببینم هاله انداخته یا نه اما دومی و سومی رو روز ۲۶ و ۲۷ سیکل زدم که هاله انداخت 

مامان یه دخمل گوگولی