سلام دوستان من سه روز پیش یه گربه دو ماه و نیمه رو پیدا کردم از تو پارک با وضع بدی طوری که فکر کردم مرده اولش خیلی ترسیده بود و تو خودش جمع شده بود مامان هم نداشت آوردمش خونه غذا و آب اصلا نمیخورد به زور بهش مرغ دادم و با قطره چکون به زور بهش آب دادم که یکم جون بگیره راه هم که میرفت بی جون با ترس راه میرفت کمرش رو خم میکرد رو زمین (طوری که من فکر کردم این شاید کمر یا. دستش آسیب دیده چون اگه دیده باشید گربه ها صاف را میرن) خلاصه شب اول گذاشتمش تو کارتن تو دسشویی توی حیاط خوابید خودشو جمع میکرد تو کارتن حتی فرداش هم از کارتن نیومد بیرون جمع میشد تو کارتن فکر کنم از ترسش بود خلاصه الان دو روزه حالش خوبه صاف راه میره غذا میخوره بازی میکنه خودشو برام لوس میکنه حتی میخواد بیاد تو خونه ...ولی من نمیخوام دستی بشه که بتونه از پس خودش بربیاد بیرون هر چند این جا که برای درست کردم و این حیاط همیشه به روش بازه منتها نمیخوام خیلی لوس بشه ....از طرفی هم وقتی میرم تو حیاط دلم نمیاد دستش نزنم نازش نکنم شما نظریه ایی ندارید که یکم از خودم دورش کنم چون یکی میگفت این بوی تو رو شناخته گربه های که مادر ندارن هر کی نجاتشون میده رو میزارن جای مامانشون ...بعد به نظرتون استوریش کنم برای واگذاری شاید یه سرپرست براش پیدا بشه !؟