2789
عنوان

خونریزی

75 بازدید | 8 پست

سلام لطفا کمکم کنید ب دکترم هر چقدر میگم میگه قرصو بخور بیا بخورر تموم شد بیا کاری نداره فقط میگ بیا میرمم باز همین قرص میدهه🫡🫡🫡🫡

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوفاستون میخورم واسه تنظیم پریودیم 

خب 

الان نزدیک پریودیم یعنی انگار پریودم فقط لکه دارم قرص دوفاستون میخورم شماهم همینطوری هستید؟؟

سقط داشتی

ن وقت پریودیمه ولی هنوز ۱۰ تا از قرص دوفاستونم مونده الان همش درد دارم دکترم میگ عب نداره ولی خستم چ وضعشه ۱۰ روز لکه بینی چند روزم پریودی کی دیگ اوکی باشم تو یه ماه

من دوفاستون میخورم واسه تنظیم پریودیم  خب  الان نزدیک پریودیم یعنی انگار پریودم فقط لکه ...

عزیزم اگر خونریزی شدید و طولانی مدت دارید 

و لکه بینی ...

شاید فیبروم و کیست رحمی باشه ک بهتره یا جراحی یا با داروهای کنترل کننده مداوا بشید

اونجور ک‌اطلاع دارم..چون مادرم پنج سال تمام خونریزی داشت

عزیزم اگر خونریزی شدید و طولانی مدت دارید  و لکه بینی ... شاید فیبروم و کیست رحمی باشه ک بهتر ...

ن عزیزم سونو دادم همه کار کردم دکتر گفت اوکی هستی از قبلم اینطوری نبودم پریود میشدم ولی یه ردز دوروز جلو عقب رفتم دکتر بهم دوفاستون دادم از وقتی میخورم اینطوری شدم دکترم میگ طبیعیه داره تنظیم میشه ولی داره دیونم میکنه بخدا میخواستم ببینم همه اینطورن با مصرفش یا ن 

ن عزیزم سونو دادم همه کار کردم دکتر گفت اوکی هستی از قبلم اینطوری نبودم پریود میشدم ولی یه ردز دوروز ...

بهترین کار برای تنظیم پریودد

ورزش و خوردن مایعات و دوری از فست فودها و استرسه

دارو در مواقع اضطراری

..